FREDERICIA

Frank Clifforth rækker ud efter stjernerne i ‘Stjerneklar’

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

I aften optræder Frank Clifforth, 50 år, igen i TV. Denne gang er det udsendelsen ”Stjerneklar” på DR1 kl. 20.

Frank Clifforth har siden 2007 boet i Fredericia. Oprindelig er han fra Hundige ved Roskilde, men han har fået tillært sig den jyske lune, som han ofte gør brug af ved sine koncerter og foredrag.

Det var i 2016 hele Danmark lærte Frank Clifforth at kende i programmet X-Faktor, hvor han optrådte sammen med sin gode ven Torben Hein. Siden er Frank gået solo.

Danmark faldt for det musiske talent de begge har, og Danmark er Frank Clifforths arbejdsplads. Utallige er de steder, hvor Frank har optrådt, og publikum nyder de meningsfulde tekster som kommer dybt inde fra sjælen.

Vi fik også i X-Faktor et indblik i det komplicerede liv Frank Clifforth har haft. Brug af stoffer var i flere år det der styrede Frank, og alt det der fulgte med af negative ting. Den del af Frank Clifforth blev stoppet for 17 år siden. Det er måske de mange oplevelser på livets skyggeside der nu bliver kompenseret ved et lyst og positivt sind, som også kommer til udtryk i Franks musik.

I løbet af de 17 år har Frank Clifforth taget uddannelsen som pædagog. En bogudgivelse er det også blevet til: ”Frank… Og Selv OM Vejen Var Lang”, der handler om barndommen og tiden med misbrug. En bog han ofte tager udgangspunkt i, når han skal i arbejdstøjet som foredragsholder.

Familie er det også blevet til

Sammen med en tidligere ægtefælle har Frank datteren Shine på 10 år. Forholdet til den fælles mor er fantastisk, og samarbejdet i forhold til Shine volder ingen problemer.

Frank Clifforth er således ikke gift, men vildt forelsket i sin norske kæreste.

I hvilken rolle Frank Clifforth optræder i aften må vi ikke få at vide, men spændende er det, og ingen tvivl om, at mange vil heppe på den fredericianske musiker!