DanmarkC TV

Home FREDERICIA Fokus på bevægelse i forbindelse med et års dagen for Corona nedlukningen.
Fokus på bevægelse i forbindelse med et års dagen for Corona nedlukningen.

Fokus på bevægelse i forbindelse med et års dagen for Corona nedlukningen.

0

Firmaidrætten, Motionsklubben MK01 og Fredericia Triatlon Team i Fredericia sætter fokus på bevægelse i forbindelse med et års dagen for Corona nedlukningen.

Den 11. marts 2020, ændredes vores hverdag sig for alvor.
Nedlukninger, forsamlingsforbud og rejseforbud, aflysninger af sociale arrangementer og fester.
Ord som COVID‐19, Corona, teststrategi, kontakttal og sociale bobler blev en stor del af vores hverdag og bevidsthed, hvor vi lærte at holde afstand og spritte af, men også give afkald på det sociale samvær privat og i idrætsforeningen. Heldigvis kan vi nu se frem mod lysere tider, og det markerer vi med et virtuelt arrangement der viser, at Fredericia står sammen i sympati med de der er blevet ramt af Covid‐19.

Fredericia i bevægelse

Firmaidrætten, Motionsklubben MK01 og Fredericia Triatlon Team i Fredericia sætter fokus på bevægelse der skal vise, at vi i Fredericia står sammen, hver for sig i hver vores boble. Vi bestræber os på, at få glæden og fællesskabet tilbage gennem motionen. Motionen er en af de ting vi har behov for, frem mod den hverdag vi alle savner.

Unge under 16 år deltager gratis

Unge op til 15 år, deltager gratis. De unge er i forvejen belastet af en virtuel skolegang, uden den store bevægelse. Vi håber dette løb kan blive en kærkommen anledning til at bevæge sig. Det er muligt at købe medaljen som bliver lavet specielt til dette event.

Gå, løb eller cykel hjemmefra

I bedste Coronaånd afvikles løbet så man starter hjemme fra eller præcis der, hvor det ønskes at starte og slutte turen. Løbet afvikles over 4 dage fra d. 11. marts til d. 14. marts 2021. På den måde løber vi sammen, hver for sig.

Det bliver et virtuelt løb hvor deltagerne selv planlægger deres rute, de skal selv tage tiden og selv juble når de kommer hjem. Det er muligt at gå, løbe eller cykle 5 forskellige distancer i eget tempo. Man bestemmer også selv, hvor mange gange man vil tage turen eller måske både gå, løbe eller cykle sin rute

På Facebook siden TREFEDEOPLEVELSER opfordres deltagerne til at indsende foto og historier fra deres træningsture eller fra selve løbet.

Fælles virtuel afslutning

Søndag den 14. marts 2021 kl. 15.00 markerer vi afslutningen af Coronaløbet ”Fredericia i bevægelse” med en livestreaming af præmieuddelingen via arrangementets Facebook‐side.

Når man har uploaded sin tid vil man efterfølgende få tilsendt en medalje, som man stolt kan hænge om halsen, som et minde for denne tid vi har været igennem sammen, hver for sig.

.

Fakta:
Hjemmeside: 
www.sportstiming.dk/event/8581 Distancer:

 •   2,5 km gå, løb eller cykle
 •   5 km gå, løb eller cykle
 •   10 km gå, løb eller cykle
 •   15 km gå, løb eller cykle
 •   25 km gå, løb eller cykleDeltagergebyr:
  •   Er du under 16 år, kan deltage gratis uden at få en erindringsmedalje Med erindringsmedalje så koster det
  •   95 kr. pr. deltager for løb med medalje Hvad får man for pengene:
 •   Startnummer (udprintning)
 •   En flot special ’Fredericia‐i‐bevægelse’ medalje
 •   Diplom (udprintning)
 •   Mulighed for lodtrækningspræmier