FREDERICIA

Flemming Larsen, Seniorrådet, er ikke tilfreds med nedlæggelse af 70 P-pladser ved Seniorhuset

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Flere dårligt gående vil ikke kunne overskue afstanden fra Norgesgade til Seniorhuset, og P-pladsen overfor Seniorhuset har ikke pladser nok, lød det fra Flemming Larsen

Tidligere, da Landssoldatpladsen blev omlagt, blev der fjernet 36 pladser, og det er dermed 106 parkeringspladser der er forsvundet lige i nærheden af det hus mange seniorer bruger. Det påpegede formanden for Seniorrådet, Flemming Larsen, i den orientering han i dag gav om 2023 og 2024 på Seniorrådets Årsmøde.

“En af konsekvenserne er, at folk ofte kommer for sent, fordi de ikke kan finde en P-plads,” lød det fra Flemming Larsen.

Det er anden gang Seniorrådet holder Årsmøde i Seniorhuset i Vendersgade. Mødet havde 80 deltagere som blev informeret om 2023 og 2024 af både formanden for Senior- og Socialudvalget, Søren Larsen (A), og formanden for Seniorrådet, Flemming Larsen.

Efter indlæg fra de to formænd, var der kaffepause med kaffe og kage til. Herefter kunne de mange deltagere stille spørgsmål og kommentere de to orienteringer.

Derefter var der en inspirerende dialog i interview-form mellem Søren P. Jensen, medlem af Seniorrådet, og Hanne Rasmussen, chef for hjemmepleje og visitation i Fredericia Kommune.

Hanne Rasmussen taler så enhver kan forstå det, og var virkelig et højdepunkt på dette Årsmøde.
Foto: DanmarkC TV.

DanmarkC TV bringer om kort tid en times sammendrag fra et oplysende Årsmøde, der berører alle seniorer i Fredericia.