Kort Nyt

FC Fredericia siger farvel til to spillere

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Farvel til Wohlgemuth og Schwartz efter sæsonafslutning

FC Fredericia har i en pressemeddelelse annonceret, at både Mikkel Wohlgemuth og Ronnie Schwartz forlader klubben efter den sidste hjemmekamp mod Hobro IK den 2. juni på Monjasa Park.

Wohlgemuths afsked efter to succesfulde sæsoner

Mikkel Wohlgemuth, der kom til FC Fredericia fra Vendsyssel FF i sommeren 2022, har spillet 60 kampe og scoret fem mål for klubben. Han udtrykker sin taknemmelighed for tiden i klubben:

– Efter to gode år i FC Fredericia er vi blevet enige om at stoppe samarbejdet efter sæsonen med stor respekt for hinanden. Det har været mine to bedste år i forhold til spilletid, og jeg har været en stor del af de sidste halvanden år med rigtig mange opture, specielt i denne sæson. 2023 som kalenderår var fantastisk, med blandt andet 11 kampe uden nederlag og en 2023/2024 sæson med top seks og pokalsemifinale. Det er et flot punktum at sætte for min tid i FC Fredericia, udtaler Mikkel Wohlgemuth.

Wohlgemuth fremhæver især 2023 som et fantastisk år med 11 kampe uden nederlag og en sæson med top seks og pokalsemifinale. Han takker holdkammerater, stab, administration, frivillige, fans og alle i og omkring FC Fredericia for nogle fantastiske år.

Direktør Stig Pedersen roser Wohlgemuths bidrag til holdet:

– Mikkel har været en af de bærende kræfter igennem de sidste to sæsoner, efter at han kom fra Vendsyssel. Hos os har han spillet kontinuerligt, og han har haft stor aktie i de gode resultater i denne sæson, ligesom han i sidste sæson sammen med resten af truppen fik rejst klubben fra et forfærdeligt efterår 2022. Mikkel var med til at løfte os ud af nedrykningsfare og derefter var han med til at gøre os ubesejret i de sidste 11 kampe og slutte som nummer 7. Begge parter har været glade for samarbejde, men begge parter er også enige om at vi ikke fortsætter samarbejdet, lyder det fra direktør Stig Pedersen.

Schwartz forlader klubben efter kort ophold

Ronnie Schwartz, der tiltrådte FC Fredericia i slutningen af marts, har spillet syv kampe for klubben. Direktør Stig Pedersen takker Schwartz for hans engagement og professionalisme:

– Ronnie tiltrådte FC Fredericia i slutningen af marts, og han har med sit engagement, gode humør og professionalisme været en gevinst for FC Fredericia de sidste par måneder. FC Fredericia vil gerne sige tak til Ronnie for sin tid i FC Fredericia, og vi ønsker ham samtidig alt muligt held og lykke fremover, siger direktør Stig Pedersen.

Sæsonafslutning og farvel

Begge spillere vil blive hyldet efter den sidste hjemmekamp mod Hobro IK den 2. juni. FC Fredericia ønsker dem begge alt det bedste i fremtiden.