ERRITSØ

Erritsø Idrætscenter fejrer indvielse

Udgivet af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Idrætscenter indbyder til åbent hus efter omfattende om- og tilbygning

Pressemeddelelse: Erritsø Idrætscenter (EIC), fejrer 4. september den officielle indvielse af vores omfattende om- og tilbygninger, der har stået på over to omgange inden for det seneste år.
Indvielsen foretages i foyer ́en ved vores helt nye hovedindgang, der binder alle vore lokaler sammen. En mangeårig drøm går dermed i opfyldelse. Borgmester Steen Wrist klipper det røde bånd kl. 10.00, og erklærer dermed det nye EIC for åbent, suppleret af medlem af EIC`s forretningsudvalg Lars Bøgebjerg.


Herefter er der åbent hus i hele EIC kl. 10-17, med et omfattende program som alle interesserede kan deltage i, eller se på.

Vi viser Centeret frem, med aktiviteter for små som store, i alle tre idrætshaller, i svømmehallen, fitnesscenteret og i det nye e-sports lokale.
Den flyttede og udvidede café, sørger for at der er lækkerier til ganen dagen igennem, incl. gratis smagsprøver.


Skattejagter rundt i Centeret, for børn og barnlige sjæle, skal heller ikke mangle.

Det vi officielt indvier d. 4/9, er skabt af de ca. 15,5 mill. kr. excl. moms, som Fredericia Kommune donerede til os i forsommeren 2020.


Vi havde søgt midlerne, ud af de mange millioner der blev sendt i spil ud over hele kommunen, som følge af det annullerede anlægsloft, bl.a. for at holde beskæftigelsen i gang under corona-epidemien.


Vores projekter delte sig som nævnt i to:
Først en omfattende renovering af den 45 år gamle svømmehal, sideløbende med nogle energisparende foranstaltninger. Disse ting blev foretaget i efteråret 2020.


Dernæst, fra slut november -20, og frem til nu, er der ud over ny hovedind- gang, foyer, e-sports lokale og udvidet/ny café, også bygget et nyt stort omklædningsrum, nyt stort mødelokale, ny administration og nye toiletter.

Endelig er der, med store panoramavinduer, skabt ind- og udsyn imellem café og hal 1.