Læserdebat

En flok brokkerøve!

Helle Bang Andersen, Kandidat for Socialdemokratiet, har startet en debat om Jantelovens land

Jeg havde næsten glemt at, at vi bor i Jantelovens land.

Naturligvis skal jeg, som kandidat til byrådet for socialdemokratiet, bare brokke mig. Brokke mig over, at vores by er i en tid med stor positiv udvikling.

Hvor er det irriterende, at der sker så meget godt i Fredericia. Det nye legeområde i MadsBy er lige blevet indviet, der er kommet stenbank på genbrugspladserne. Sten, som skal komme vores dyre- og planteliv til gode. Der er afsat mange penge til tiltrængt skolerenoveringer. Der er nyt sand på Østerstrand, nyt Das og sportsfaciliteter i Bøgeskov. En Brintfabrik skyder op, med kommende nedbringelse af CO2 for øje. Nye forretninger og virksomheder er kommet til byen med nye arbejdspladser og handlemuligheder. Vi er sprunget 10 pladser frem på erhvervsvenlighed – og ja selv – vores Jobcenter får ros. Nye boligområder skyder op – både i indre by, bynært og i oplandet. Vi har fået kilometervis af cykelstier. Vi plukker vilde blomster og snakker om biodiversitet som aldrig før. Havørnen har igen fået unger. Der er gang i byens gader med mange aktiviteter for både børn og voksne. Kulturen blomster igen efter en lang Corona-dvale. Det er altså så irriterende, at der sker SÅ meget godt i vores by, at det ikke er muligt at nævne alt. Jeg håber du der læser dette indlæg vil brokke dig over noget andet godt, som også er sket i vores by – ting som jeg ikke lige har fået med på min liste.

Kom lad os brokke os, så politikerne fortsat kan være oppe på dubberne for at løse de mange nye udfordringer, der skal tages fat på i vores dejlige by.


Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv