FREDERICIA

Efter otte år i byrådet: Christian Jørgensen går en ny hverdag i møde

Politik ved bæltet: Efter tre valgkampe og to sejre, ser venstrepolitikeren frem mod en ny og spændende tid, udenfor byrådet – men til gengæld som kommende farfar

I otte år, har Christian Jørgensen varetaget Venstres interesse, fra sin stol i byrådssalen på Fredericia Rådhus.

Hele historien startede for otte år siden, da han valgte at stille op til byrådet ved kommunalvalget i 2013. Her prøvede han at markedsføre sig på bedst mulig vis, med både valgplakater, brochurer og en valgvideo.

Valgvideoen skulle vise sig, og give ham omtale på landsplan, da TV2 Zulu pludselig – og helt uventet, bragte dele heraf i en udsendelse. Men det vidste Christian intet om, før han havde en socialdemokrat i røret, der overbragte ham budskabet og den landsdækkende udsendelse.


Det blev startskuddet for en lokalpolitisk karriere som politiker i Fredericia, der desværre slutter 31.12 2021, hvor Christian udtræder af byrådet. Selvom at Venstre i Fredericia gik et´ mandat op i byrådet, måtte han se sin plads forsvinde – han fik nemlig ikke nok stemmer til at sikre sig en plads i byrådet pr. 1.1.2022.

Se med på DanmarkC TV lørdag, hvor vi stiller skarpt på venstrepolitikeren Christian Jørgensen, hans landskendte valgvideo og det at skulle finde sig til rette uden politik – efter otte år med både op og nedture inden for det lokalpolitiske.

Se udsendelsen med Christian Jørgensen, lørdag klokken 10:00, 13:00, 16:00 og klokken 22:30.