Læserdebat

Den gode tone bør praktiseres af alle, ingen bør være på Paludan niveau

Læserdebat af: Poul Rand, lokalformand for Liberal Alliance i Fredericia

Nogle mennesker føler, at de har “eneret” på den gode tone, de mener deres værdier eller tilgang til politik er mere korrekt eller hensigtsmæssige end andres. Det fører til en fornemmelse af selvretfærdighed, arrogance mv., de mener de har monopol på den rigtige måde at føre politisk dialog på.

Den gode tone bør praktiseres af alle, ingen bør være på Paludan niveau.

Læserbreve i en kontant tone der rammer politiske modstander i Solar Plexus ud fra egne udtagelser, kaldes valgkamp. Kaldes nogle for byrødder for gamle, se på de pågældendes indsats i byrådet.

Peter Hagmund, fra Fredericia Dagblad, hvis erfaringer, kompetencer og personlighed, Jeg har stor respekt for, og Marxisten Jens Jørn Pedersen, blander sig nu som besserwisser og smagsdommer omkring den gode tone, de må have fået dialogkaffen galt i halsen.

Peter Hagmund har før ringet til undertegnede og sagt han ikke vil bringe en artikel da jeg kom med ikke dokumenterede ”beskyldninger,” respekt for dette. Kilden gives mulighed for at begrunde. Jeg kan selvfølgelig ikke give min valgkamps ammunition videre.

Det siger mig, at Fredericia Dagblad ikke er den 4 statsmagt den burde være. Jeg holder dog Dagbladet og læser den med glæde, også selv om nogle af mine skriv forkortes så pointen udelades, jeg antager det ikke er censur.

Journalistikken i Fredericia er for alle medier en “mikrofonholder” tilstand der blot viderebringer budskaber uden kritisk analyse eller dybdegående spørgsmål, hvor er de der stiller skarpe, indsigtsfulde og neutrale spørgsmål, det er vel journalistikkens kerneværdier. Ingen lokale medier i Fredericia følger op på politikkernes øregas med simple HV spørgsmål, der kan grave et spadestik dybere og få politikkerne udstillet som det de er, eller deres konkrete viden om det emne de udtaler sig om.

Liberal Alliance stiller skarpt med skarpt ud fra HV spørgsmål som Hvem? Hvad? Hvornår? Hvor? Hvorfor? Hvordan? Og hvad der ellers ligger lige for, ud fra dette dannes en profil til LA’s lokal politik og analyse af politiske modstandere, på denne måde kan vi udfordre via læserbreve og andet.

HV spørgsmål er værktøjer for journalister og os der vil forstå verden omkring sig.

Når medierne i Fredericia ikke spørger dybere. Går de politikkernes ærinder og bruges som bydrenge i de forskellige partiers interne og eksterne magt kampe. De forskellige medier politiske bagland og økonomi er generelt kendt, at lade sig udnytte giver bagslag i en tidsalder hvor mediebillet skifter markant.

Imedens visse politikker i Fredericia desperat klynger sig til politik, og ikke følger med tiden, bliver de dømt ude grundet politisk ineffektivitet. I Liberal Alliance siger vi en ny dag et nyt medlem. Hvorfor mon det?

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv