Læserdebat

Debatindlæg: Hvad blev der af det sociale frikort?

I 2019 og 2020 havde Fredericia Kommune en forsøgsordning med socialt frikort, det betød at mennesker på eksempelvis kontanthjælp – kunne arbejde og tjene op til 20.000kr uden at det gik udover deres ydelse.

Fremragende tiltag, som kunne bringe mennesker uden for arbejdsmarkedet, tættere på ordinært arbejde, ved at kunne tage lidt småjobs, få jobtræning, og en smule ekstra penge på lommen. 
Men nu er ordningen åbenbart væk, desværre. Ihvertfald ifølge kommunens hjemmeside så forløb ordningen kun i 2019 og 2020. 
Link: Socialt frikort


Jeg kan tage fejl, og den er blevet forlænget. Det ville være dejligt. Men jeg er ikke sikker på det er tilfældet.

Så lad os da få den ordning op at køre igen, så udsatte kan få lov at komme lidt tættere på arbejdsmarkedet, få lidt penge for at lave et stykke arbejde og lidt på selvværdskontoen. 
Gerne hurtigst muligt. 

Mads Wiig Ehmsen , kandidat for Alternativet Fredericia
Nørre voldgade 44, 7000 Fredericia

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv