FREDERICIA

Cannonball-løb i Fredericia skaber løbefest: Over 100 deltagere på startlinjen

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

Fredericia Løbeklub arrangerede lørdag deres 10. Cannonball-løb, der trak over 100 løbeglade deltagere til startlinjen

Det var en fantastisk dag, hvor entusiastiske løbere i alle aldre og niveauer mødtes for at udfordre sig selv og nyde fællesskabet.

Løbet blev afholdt i det smukke Hannerup-område, hvor de deltagerne blev mødt med strålende solskin og perfekte løbevejrforhold. Stemningen var intet mindre end elektrisk, da deltagerne forberedte sig på at tackle den udfordrende rute, der strakte sig gennem Hannerupskovens naturskønne områder.

En særlig bemærkning skal gives til de omkring 80 modige løbere, der besluttede sig for at løbe en hel eller en halv maraton. De tog udfordringen op med masser af motivation og viljestyrke og imponerede alle med deres udholdenhed og dedikation – og hver gang de passerede vandposten var der applaus fra tilskuerne.

Ved vandposten blev løberne belønnet med kold cola, slik og frugt. Denne gestus fra Fredericia Løbeklub var en glædelig overraskelse for deltagerne, der havde brugt al deres energi på at fuldføre løbet. Colaens forfriskende bobler og de sunde snacks gav dem en tiltrængt energiboost og hjalp dem med at samle kræfter til det videre løb.

Løbeklubben, der har et ry for at organisere vellykkede løbebegivenheder, sørgede for en professionel og sikker afvikling af Cannonball-løbet. Der var mange frivillige, der var klar til at støtte og opmuntre deltagerne undervejs. Og så var ruten rigtig godt markeret.

Fredericia Løbeklub der er arrangør af det succesfulde arrangement, er med til at fremme sundhed og fitness, men også skaber en stærk følelse af fællesskab. Deltagerne kunne nyde den fantastiske natur og samtidig få en god motion, og med den velkomne forplejning ved målstregen kunne de individuelt fejre deres personlige præstationer.