FREDERICIA

Byrådsmøde i Fredericia: Følg med direkte på TV og online

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Fredericias Byråd LIVE: Følg med i beslutningerne der former din kommune

Fredericias borgmester, Christian Bro (A), indleder byrådsmødet med et klokkekald onsdag kl. 17:00. Mødet, der sendes direkte på DanmarkC TV og streames på byrådsmøde.dk, giver borgerne mulighed for at følge med i beslutningerne, der former deres kommune.

Byrådsmøderne i Fredericia er afgørende for udviklingen i kommunen. Her træffes beslutninger om lokalplaner, investeringer, salg af kommunale bygninger og meget mere. Det er derfor en god idé at følge med, hvis du vil vide, hvad der sker i dit lokalområde.

Byrådet i Fredericia ønsker åbenhed omkring beslutningsprocesserne og giver derfor alle borgere mulighed for at følge byrådsmøderne direkte. Du kan enten se mødet på dit TV via DanmarkC TV eller streame det online via www.byrådsmøde.dk.

Dagsorden for mødet

Dagsordenen for det kommende byrådsmøde er allerede offentliggjort og indeholder en række forskellige emner. Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvad der skal diskuteres, kan du finde dagsordenen på kommunens hjemmeside.

Følg med og bliv klogere på din kommune

Byrådsmøderne er en spændende mulighed for at få indblik i, hvordan din kommune bliver styret, og hvilke beslutninger der træffes på dine vegne. Så sæt kryds i kalenderen onsdag kl. 17:00 og følg med enten på tv eller online.