FREDERICIA

Kan være påsat: Brand i Fælleshus på Holmbjerggårdsvej

Brandvæsnet måtte for anden nat i streg, haste til brand på Holmbjerggårdsvej i Erritsø

Endnu en nat, måtte TrekantBrand haste til Holmbjerggårdsvej i Erritsø, på melding om brand.

Forrige nat, var der ild i et rækkehus, hvor beboeren var på ferie, og derfor ikke var hjemme, og denne nat var der ild i fælleshuset, hvor der er fint pyntet op til fest søndag.

Som ved forrige nats brand i et rækkehus, er der også denne gang tale om brand i udhæng og taget.

Branden er umiddelbart startet udefra.

Grethe Taaning der bor som nærmeste nabo til den forrige nats brand i et rækkehus, er mildesttalt skræmt. Hun har fire gange oplevet at blive banket op midt om natten af politiet, fordi der var brand tæt på hendes hjem. Hun bor ved siden af rækkehuset der brændte natten til lørdag, og på den anden side af hendes hus, er der monteret containere, hvori der flere gange i den senere tid, har været brand. Det er vel at mærke containere, der er monteret med kapacitet under jordoverfladen.

I nat blev Grethe Taaning så igen vækket af en brand i fælleshuset, der ligger få meter fra hendes rækkehus. Grethe fortæller til DanmarkC TV, at hun føler sig ekstremt bange, og i sær fordi de seneste brande i området har koncentreret sig, får meter fra hendes hjem.

Det er sparsomt, hvad der er af oplysninger omkring branden, for nuværende.

Politiet efterforsker branden som påsat

Den seneste brand natten til søndag på Holmbjerggårdsvej, efterforskes af Sydøstjyllands Politi, som påsat. Det oplyser vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Rune Nielsen, til DanmarkC TV.

”Vi efterforsker branden, fordi den els ser mistænkelig ud, og dels fordi vi ikke umiddelbart kan se hvordan den skulle være opstået”, siger Vagtchef Rune Nielsen til DanmarkC TV. “Når vi ser en række uforklarlige brande i et område, så er det helt klart noget der har vores opmærksomhed. Ved en brand kan det være svært at finde DNA, der kan være med til at afsløre en gerningsmand, men når vi som nu har en række brænde, er chancen for at finde DNA efter en gerningsmand stor”, slutter Vagtchef hos Sydøstjyllands politi, Rune Nielsen.

Politiet har sendt bud efter teknikere, der skal klarlægge brandårsagen fra den seneste brand, natten til søndag.

Læs også: