FREDERICIA

Åbent Hus arrangement på Fredericia Genbrugsplads

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Lørdag den 29. april inviterer Fredericia Genbrugsplads på Nordre Kobbelvej til åbent hus med aktiviteter for hele familien. Arrangementet varer fra kl. 10.00-14.00 og der vil være masser af sjove og lærerige aktiviteter for både børn og voksne.

For at fremme genbrug og bæredygtighed er der aktiviteter, som vil give deltagerne en forståelse af, hvad der sker med deres affald, når det er blevet indsamlet og transporteret til sorteringscentret.

Programmet vil omfatte en række aktiviteter, herunder en informationsstand, hvor du kan få svar på (næsten) alt om dit affald. Der vil også være en dåsekastkonkurrence med fede genbrugspræmier og en sorteringsleg, hvor du kan vinde et gavekort til genbrugsbutikken, hvis du viser dig som den bedste til at sortere affald.

Du kan lov til at være skraldemand for en dag og sidde i skraldebilen og genbrugsbilen. Derudover vil der være rundvisning i sorteringscentret, hvor du kan se, hvad der sker med affaldet, når det bliver hentet hos dig, og der vil være mulighed for at shoppe genbrugsfund i butikken, som vil have halv pris på alle varer.

Der vil være oplæg om haveaffald og biodiversitet, hvor du kan lære mere om, hvordan du kan skrue ned for havearbejdet og i stedet nyde livet i haven. Endelig vil affaldslederen give et oplæg om, hvorfor det er vigtigt at sortere affald. Det er Affald og Genbrug i Fredericia der inviterer til åbent hus i samarbejde med Fredericia kommune, og du kan tilkendegive din deltagelse og læse mere på deres event på facebook.

Rundvisningerne vil finde sted kl. 10.30, 11.30, 12.30 og 13.30, mens oplægget om haveaffald og biodiversitet vil være kl. 11.00-11.30 og affaldslederens oplæg vil være kl. 13.00-13.30.