LOKALMUSIK

‘Stjerneklar’ giver i aften gensyn med Frank Clifforth og gruppen “Team Bryan Adams”

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

I sidste uge hørte vi “The summer of 69” , og det er en hemmelighed hvad der kommer fra den talentfulde Fredericia musiker i aften

Frank Clifforth har på mange måder en helt anden tilgang til sit kunstneriske virke. Livet har sat sine spor i Frank Clifforth, og det kunne der komme en masse mørke og destruktive ting ud af. Men det er det modsatte der er sket med Frank.

Det er glæde som med ét ord kan kendetegne Frank Clifforth. Glæden ved livet, som det kun skyldes ren held eller højere magter at han har, men sandelig også den glæde det er at give gode oplevelser til tilhørerne.

Frank Clifforth. Privatfoto.

I Randalparken oplevede de for alvor den side af Frank Clifforth, da han under coronaen tog initativ til at underholde. Midt ude på græsplænen gav han den fuld gas, da vi som samfund var mest bekymrede. Måske var det dér, midt på græsplænen med alle beboerne hængende ud ad vinduerne, tanke opstod til projektet “Syng med Frank Clifforth”?

Med dette koncept er Frank rejst Danmark rundt, og har med sine særlige talenter, livsvisdom og glæde bragt sang og musik ud i alle afkroge.

Det er også denne glæde og fascination af Bryan Adams der har bragt Frank til ‘Stjerneklar’. “Det er for sjov, og vi har det sjovt,” fortalte Frank Clifforth til DanmarkC TV inden turen gik mod hovedstaden og stjernerne.

DanmarkC TV krydser fingre for Frank Clifforth og teamet i aften på DR1 kl. 20.