LOKALMUSIK

Frank Clifforth deltager i ‘Stjerneklar’ fredag den 21. april kl. 20 sammen med 60 andre sangtalenter

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Frank Clifforth blev kendt i hele Danmark, da han deltog i X-faktor og fortalte sin barske historie – siden har der været fuld fart på den alsidige og glade sanger

Musikelskere og sangtalenter fra hele landet får nu mulighed for at hylde deres største musikalske forbilleder i bedste sendetid, når de i grupper af tre skal stå på scenen udklædt og stylet som deres idoler.

Hver fredag forvandles talentfulde fans til superstjerner, når de dyster i hold om at lave den bedste musikalske live-performance og dermed levere den største hyldest til deres yndlingsmusiker. I alt transformeres 60 sangtalenter til 12 udenlandske og otte danske kendte kunstnere, der synger kæmpehits, fortæller DR.

I 2016 deltog Frank Clifforth i X-Faktor som den ene af duoen “Clifforth & Hein” og her fortalte de om deres fælles fortid som narkomaner, og om vejen ud af afhængigheden. Siden er Frank Clifforth gået solo.

Frank Clifforth optræder over hele landet som den populære sanger og musiker han er. Det er et sangtalent der gror fra hjertet, og der er en særlig ægthed mellem det Frank Clifforth føler og det han synger.

Joakim Ingversen er vært – og har Medina, Barbara Moleko, Tinus og Nicholas Kawamura med ved dommerbordet. Foto: DR

Vært og dommere glæder sig til at skabe den gode fredagsstemning

TV-værten Joakim Ingversen er vært og vil fredag efter fredag sikre, at musikfesten på scenen finder vej til seerne hjemme i stuerne. Ved dommerbordet har DR sikret sig fire topnavne inden for dansk musik og performance: Medina, Barbara Moleko, Tinus og Nicholas Kawamura. De skal gennem otte live-udsendelser udfolde, kommentere og vurdere de forskellige optrædener, og i sidste ende, sammen med seerne, finde frem til den første vinder af ‘Stjerneklar’.

‘Stjerneklar’er ikke et klassisk sangkonkurrence-program, men en hyldest til alle med en fælles passion for musik. ‘Stjerneklar’ hylder de største musikalske ikoner fra vor tid og de sidste godt 70 års musikhistorie, og som fortsat inspirerer hele verden. – Med programmet ønsker vi at samle seerne hjemme i stuerne til en musikalsk og underholdende oplevelse med tidens største hitmagere – og give rum til det fællesskab, som musikken danner på tværs af generationer, tid og sted, siger Jan Lagermand Lundme, der glæder sig til at præsentere programmet for danskerne. ‘Stjerneklar’ består af otte live-programmer, der fra den 14. april kan ses hver fredag klokken 20.00 på DR1. Programmerne vil efterfølgende være at finde på DRTV, fremgår det af en pressemeddelelse fra DR.