Politik

Liberal Alliance på stemmesedlen i 11. time i Fredericia

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Bor du i Fredericia, har du nu mulighed for at stemme på Liberal Alliance. Partiet har netop afholdt sit opstillingsmøde og har nu 2 kandidater klar til kommunalvalget d. 16. november 2021.

Mandag den 27. september, afholdt Liberal Alliance opstillingsmøde for at finde sine byrådskandidater i Fredericia. Det er sket i 11. time i og med, at afleveringsfristen for kandidatlisten er 28. september. Poul Rand (spidskandidat) og Anders Wienberg Jensen er valgt til at repræsentere Liberal Alliance. på stemmesedlen, når Fredericia-borgerne går til stemmeurnerne.

Atter liv i Liberal Alliance Fredericia

I det seneste stykke tid har Liberal Alliance ikke haft en aktuel vælgerforening i Fredericia, men tiderne er ved at skifte, og Poul Rand er trukket i arbejdstøjet for sikre partiet et ståsted i byen.

”Lige nu skal vi have Liberal Alliance i Fredericia til at køre igen. Vi skal aktivere nuværende medlemmer og hverve nye medlemmer. Sidstnævnte skal gøre ved at oplyse om, at Liberal Alliance er for alle ægte liberale, der elsker frihed og er klar til at tage ansvar”, udtaler den nyslåede spidskandidat Poul Rand.

Vendt tilbage til Liberal Alliance

Poul Rand er en tidligere Liberal Alliance’r, der er vendt tilbage, og modtagelsen af Poul i Liberal Alliance har været over al forventning.

”Jeg henvendte mig til Liberal Alliance med mine 164 kernepunkter, som blev godkendt, det er nu vores lokale valgprogram i Fredericia. Partiet har modtaget mig med åbne arme, og det giver blod på tanden”, fortæller Poul og fortsætter ”Det gik også hurtigt med at finde stillere. På en af efterårets mest regnfulde og blæsende dage fik jeg og en hjælper på 2 timer ca. 30 stillere, og flere er kommet til efterfølgende. Borgerne er interesseret i at høre, hvad LA kan gøre for Fredericia”, afslutter Poul.

164 kernepunkter

Liberal Alliance har 164 kernepunkter, som partiet vil kæmpe for i Fredericia. Her er et lille udsnit:

  1. At Fredericia bliver byen for alle. Byen hvor vi lever vores liv og hvor dem, der kommer udefra ser os positivt og har lyst til genbesøg.
  2. Åbenhed, gennemsigtighed og ærlighed i Fredericias bystyre skal sikres.
  3. At ægte blå-grøn miljø- og økonomisk politik udarbejdes i samarbejde med byens borgere oginteressenter for området, bliver gennemført.
  4. Mindre bureaukrati mere menneske. (Det skal være lettere at kontakte og tale med myndighederne) Mennesket før systemet skal i fokus.
  5. Elektrificering af kommunens infrastruktur og klargøring til selvkørende biler og ladestandere på alle offentlige pladser, i parkeringshuse og ved supermarkeder – igangsættes straks.
  6. Bosætningen fremmes via holdbare, gennemtænkte langtidssikrede lokalplaner.
  1. Fredericias gæld afvikles eller reduceres kraftig inden for 5-7 år, tal påføres når, endelig beløb er afklaret.
  2. Fri motionstræning til pensionister (Længst muligt i eget hjem) bliver indført.
  3. En midtbyanalyse og strategi for handel, næring, beboelse, infrastruktur og handicap adgangudarbejdes i samarbejde med organisationerne for området.
  4. Med Liberal Alliances kandidat som Borgmester, frasiges der borgmesterløn, denne doneres til frivillige sociale aktiviteter i Fredericia.

Lidt om vores borgmesterkandidat (Poul Rand).

Poul Rand er født og opvokset i Vestjylland, bor i Fredericia lige uden for volden, selvstændig i en årrække, nu tilbagetrukket og arbejder lidt på nedsat niveau. 68 år, gift og har 3 voksne børn. Gammelt byggepladsmand med tilsyn på opgaver i marken store som mindre, herunder Storebæltsforbindelsen. Selvstændig kvalitetsstyringskonsulent i en årrække med opgaver i både ind- og udland.

Liberal Alliance går efter borgmesterposten, ikke fordi der er noget galt med den nuværende borgmester, vi kan bare gøre det bedre, ved med rette flertal i byrådet at fokusere på ægte liberale værdier og åbenhed. Liberal Alliance siger hvad vi mener og lover hvad vi holder. Derfor bør i der er træt af det siddende byråd og ønsker ægte ændring sætte X ved liste I, og personligt ved Poul Rand.