Kultur

D.A.P.T. : Over 50 pokerspillere kæmpede om stor gevinst

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Over 50 pokerspillere kæmpede om den store gevinst ved D.A.P.T. turnering i Fredericia

skaermbillede-2016-11-19-kl-19-14-32Lørdag eftermiddag kl. 13.00, lød startskuddet til D.A.P.T. Fredericia Poker Mesterskab, i Fredericia Pokerklubs lokaler på Nørrebrogade i Fredericia.

Omkring 50 pokerspillere havde tilmeldt sig turneringen, og med en investering på 400 kr. pr. deltager kunne vinderen glæde sig til hovedpræmien på adskillige tusinde kroner – der varmer godt i denne skønne juletid.

 

I cafeen kunne de mange spillere forsyne sig med alt hvad det kræver, for at holde hovedet koldt – og fingrene på kortene varme. Adskillige kander kaffe og søde sager blev langet over disken, som i dagens anledning var udstyret med betjening.

skaermbillede-2016-11-19-kl-19-15-02Da klokken slog 13.00, indledte de ansvarlige turneringen med en peptalk omkring lovgivning og den gensidige respekt – og derpå blev kortene givet ud ved de mange spil-borde. En skøn summen bredte sig med lynets hast i rummet, og der blev kæmpet om at sidde med de bedste kort på hånden.

 

 

I den kommende uge bringer DanmarkC TV et indslag fra vores besøg ved Poker mesterskaberne, og du kan blive meget klogere på hvad poker egentligt er – og hvad der drager de mange spillere til bordene med de grønne duge.