EGESKOV

125-års jubilæum fejret med stor stil hos Brugsen i Egeskov

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

Det var en festlig dag i det lille samfund, da Brugsen i Egeskov fejrede hele 125 år. Butikken summede af aktivitet, og glade kunder fyldte gangene for at være en del af fejringen

Butikken, som har været en fast del af Egeskov i over et århundrede, åbnede dørene for jubilæumsfesten med et imponerende udvalg af tilbud på næsten hele sortimentet. Brugsuddeleren havde sørget for, at ingen skulle gå tomhændede hjem, og kunderne kunne nyde store rabatter på deres yndlingsvarer.

Men det var ikke kun tilbuddene, der tiltrak folk til butikken. En lækker kagemand stod klar til at blive nydt af børnene, mens de voksne kunne forkæle sig med et glas skøn vin. Is til de små var også en del af festlighederne, og det var tydeligt at mærke de glade smil i både børn og voksnes øjne.

“Vi er utroligt stolte af at have betjent vores lokalsamfund i så mange år. Det er fantastisk at se så mange mennesker samlet her i dag for at fejre denne milepæl sammen med os,” udtalte brugsuddeleren med et smil til DanmarkC TV´s udsendte fotograf.

Du kan se tv-indslaget fra DanmarkC TVs besøg – øverst i artiklen.

Dagli´Brugsen i Egeskov fejrede flot fødselsdag