FREDERICIA

Ungdommens hus: Maskerede personer mødte op for at “få fat i en”

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

En kilde oplyser til DanmarkC TV, at en gruppering mødte talstærkt op ved Ungdommens hus, for at finde en bestemt person

Tirsdag aften i Ungdommens hus blev en noget anden oplevelse end personalet kunne forudse. Pludselig ankom flere biler med maskerede personer, der gennemsøgte området omkring Ungdommens Hus efter en person. Personalet reagerede hurtigt ved at låse adgangsdøre og slog alarm til politiet.

Efter episoden tog personalet skridt for at sikre, at alle berørte parter blev informeret.
Man snakkede med de unge, og forældre til unge under 18 år blev kontaktet og fortalt, hvad der var hændt. Personalets primære bekymring var at sikre, at alle kunne føle sig trygge og kom sikkert hjem.

Idag bliver politikerne så briefet i løbet af af dagen, inden man fra Kommunens side vil udtale sig yderligere om episoden.

DanmarkC TV har været i kontakt med Fredercia Kommune torsdag eftermiddag:

– 12-13 unge mænd var kommet derned i biler, personalet hørte bilerne bremse voldsomt, og anede uråd, lukkede alle døre og vinduer – inden politiet kom var de forduftet. Det er umiddelbart hverken bande eller grupperings relateret, men unge fra forskellige samfundslag og ungdomsuddannelser i byen, det kunne ligeså godt været i sket netto. udtaler Rasmus Balder, unge-chef fra Fredericia Kommune

Hvorfor holder man så lukket indtil tirsdag, hvis det er tilfældigt at de møder op i området omkring Ungdommens hus?

– Nu har vi valgt at det er lukket indtil på tirsdag, og vi fastholder den beslutning, siger Rasmus Balder.

DanmarkC TV hører gerne fra dig, har du informationer om hændelsen tirsdag aften:

Kontakt os – Mail: TV@DanmarkC.TV

DanmarkC TV følger sagen..