112

Udsattes hellested er brændt

Det nyligt indviede hellested til udsatte ved Norgesgade, udbrændte natten til lørdag

Natten til lørdag omkring klokken 02:15, blev brandvæsnet alarmeret om en brand i en garage mellem Norgesgade og Vester Voldgade.

Da den første mobilsprøjte ankom til brandstedet, viste det sig, at der var tale om “Skuret”, de udsattes hellested, der stod i flammer.

“Da vi ankom med første slukningskøretøj, var bygningen allerede overtændt og stod i en lys lue”, fortæller indsatsleder Per Møller til DanmarkC TV.


Branden er startet i en container inde i selve hellestedet, og den fik hurtigt fat i dele af bygningen. Derfra tog det ikke mange minutter, før bygningen stod i lys Lue.

Trekant Brand var færdig med brandslukningen kort før klokken 03:00.

Formand for social og beskæftigelsesudvalget Peder Tind, fortæller lørdag morgen til DanmarkC TV, at han er berørt af situationen, og at han straks har kontaktet forvaltningen, for at skabe et overblik.

Peder Tind ønsker at der hurtigst muligt bliver sat gang i en proces, der skal sikrer, at der kommer en løsning til brugerne af hellestedet. “Det er en hård tid vejrmæssigt vi går i møde, så jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at der hurtigst muligt kommer en løsning. Hellestedet er en rigtig god løsning og det er brugernes hellested – det er klart at der skal handles hurtigt”- slutter formand for Social og Beskæftigelsesudvalget Peder Tind.


Sådan så det ud, da hellestedet blev officielt indviet, for tre uger siden: