Kort Nyt

Udendørs havekoncert – ‘Tiufkær Open Air’

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Søndag d. 25. juni bliver der atter dækket op til udendørs musik og hygge i Tiufkær. Sanggruppen ‘Solong’ fra Kolding vil underholde publikum under åben himmel til det årlige “Tiufkær Open Air”.

Arrangementet finder sted fra kl. 14 til kl. 16 og lover at være en festlig begivenhed.

Musikelskere kan nyde koncerten i Skak’s Have, beliggende på Tiufkærvej 145, hvor man kan indånde frisk luft, nyde udsigten til marker og blomsterbede, mens fuglenes melodi fylder ørerne. Det er et ideelt sted for dem, der ønsker at opleve musik under åben himmel, det oplyser arrangøren i en pressemeddelelse.

“Sanggruppen Solong” består af 22 entusiastiske mænd og kvinder, deriblandt Rita og Otto Skak, som for første gang i 2019 lagde have til ”Tiufkær Open Air”. Arrangementet blev modtaget med begejstring, hvilket betød, at der i år forventes stor efterspørgsel på billetter. Sidste år blev der solgt 150 billetter, men vejret var ikke på vores side, og koncerten måtte derfor flyttes til Damgaard, fortæller Otto Skak.

Repertoiret er bredt og varierer fra sange af bl.a. Beatles, Kandis, Four Jacks og Seebach til mere lokale numre som Volvo-B18-210, Thomas Helmig eller endda Volbeat. “Vi er meget dedikeret til at sikre, at både vores sanggruppe og vores publikum har en glædelig og underholdende oplevelse. Solong har eksisteret i godt 5 år, og vi har mange arrangementer rundt om i Danmark. I år når vi op på over 40 koncerter,” fortæller Otto Skak.

“Sanggruppen Solong” er ledet af Poul Erik Hansen, der også selv optræder som solist med numre som Thomas Helvigs ”Malaga”. Ud over Solongs optræden vil der være fællessang, solistoptrædener, og der tændes op i grillen. Gæsterne kan købe ringriderpølser samt drikkevarer som fadøl, vand og kaffe, og der serveres også hjemmebagt kage.

Skulle vejret ikke være med deltagerne, vil “Tiufkær Open Air” blive flyttet til laden på Damgaard, Tiufkærvej 120. Billetter kan købes for 60 kr hos Rita Skak i Tiufkær på mobil: 2294 9563, og børn under 15 år kommer gratis ind.