DanmarkC TV

Home FREDERICIA Tøjhuset fester i Kulturnatten
Tøjhuset fester i Kulturnatten

Tøjhuset fester i Kulturnatten

Masser af musik i Tøjhusgården til Kulturnatten 

Som sædvanligt er der masser af musik på programmet i festugen. Ikke mindst på Kulturnatten, hvor du får masser af medrivende musikoplevelser i Tøjhusgården, der I år er Kulturnattens hovedscene. Her vil der hele eftermiddagen og aftenen være musik og underholdning. Og der er fri entré til det hele.

J.O. Swing-trio åbner ballet

Kulturnatten i Tøjhuset bliver skudt i gang med J.O. Swing-trio, der åbner FredagsJAM med en koncert. Herefter er scenen åben for alle med noget på hjerte. Så grib dit instrument og kom og skab nye musikalske forbindelser. J.O. Swing-trio spiller swingende jazzmusik, hvor repertoiret hovedsagelig er hentet fra Jazz standards og evergreens.

En ny stjerne på vej

Bilton Marten er ikke bare endnu en standardiseret ung popfyr med en guitar under armen. Den 20-årige dansk/canadiske eks-model er med sin ekstraordinære stemme, særlige look og nærværende sange, godt på vej til at tage sin plads på den danske musikscene. Han er inspireret af kunstnere som Paolo Nutini, Rob Thomas og Norah Jones, og du kan opleve ham i Tøjhusgården til Kulturnatten.

Sommerkoncert med Rasmus Walter

Med fire soloalbum i ryggen og ny musik på vej tager Rasmus Walter afsted på sommertour og spiller få udvalgte koncerter. Bl.a. i Tøjhusgården til Kulturnatten. Tiden mellem koncerterne bliver brugt på at skrive nye sange, der vil blive udgivet hen mod tourstart. Der er garanti for en nærværende oplevelse med nye numre, og et band med fornyet sult.

Koncerterne er arrangeret af Trekantområdets Festuge i samarbejde med Tøjhuset/Fredericia Live.

Du kan se hele musikprogrammet for festugen og Kulturnatten på trekantfest.dk.