DanmarkC TV

Home FREDERICIA Tidligere byrådsmedlem bliver næstformand for landets mediestuderende.
Tidligere byrådsmedlem bliver næstformand for landets mediestuderende.

Tidligere byrådsmedlem bliver næstformand for landets mediestuderende.

0

Pressemeddelelse: Tidligere byrådsmedlem bliver næstformand for landets mediestuderende.

Lasse Strüwing som er det yngste byrådsmedlem i Fredericias historie som flyttede til København for at studere Medieproduktion og Ledelse på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole er torsdag aften blevet valgt som økonomisk næstformand for Danske Mediestuderende.

”Jeg går ufattelige ydmyg til opgaven, det er et meget stor privilegie at få lov til at gøre en forskel for mine medstuderende” – Siger Lasse Strüwing.

Danske Mediestuderende er en del af Dansk Journalistforbund.

”Jeg har ikke været i mediebranchen særlig længe, men jeg kan allerede nu se store udforinger som at mange studerende bliver brugt som gratis arbejdskraft, vores faglighed bliver betvivlet og det er en stresset branche. Det er kampe som jeg mener vi som fagforening skal gå aktivt ind i.” Udtaler Lasse Strüwing.

Det partipolitiske er dog ikke lagt på hylden for Lasse som stadig sidder i Danmarks Socialdemokratiske Ungdoms forretningsudvalg.

”Jeg mener en afgørende del af det, at være Socialdemokrat er at kæmpe for retten til det gode arbejdsliv. Vi skal være på arbejdsmarkedet i mange år, vi skal ikke udnytte mennesker eller gå ned med stress.”

Om rollen som økonomisk næstformand forklare Lasse Strüwing.

”Det er klart at jeg som økonomisk næstformand vil få en del interne opgaver som at holde styr på økonomien, men det er det politiske der driver mig.”