FREDERICIA

Thom Frank startede redningsstation i Pjedsted for 40 år siden

Der var mange forbi og sige tillykke, da Thom Frank onsdag holdt åbent hus i forbindelse med 40-års jubilæet

“Det er ikke til at forstå” – er ordene fra Thoms Frank, da han møder DanmarkC TVs reporter i garagehallen hos Redning Danmark i Pjedsted. Med ordene henviser han til at det nu er 40 år siden, at han besluttede sig for at etablere en redningsstation i Pjedsted.

Onsdag den 1. juni var der inviteret til åbent hus, og her dukkede en masse forretningsforbindelser, venner og familie op, for at hygge om jubilaren.

Det hele startede tilbage i 1982

Det var helt tilbage i 1982, at Thom Frank stiftede Redningskorpset i Fredericia. Det var dengang, at redningsbiler var noget, man primært selv byggede. Med en baggrund som mekaniker, besluttede Thom sig for at købe en Landrover og indrette den som et rullende værksted.

Forretningen voksede stødt og roligt gennem årene og børnene Pia og Aleks har snart 30 års jubilæum i virksomheden, hhv. på kontoret og ude på vejene hos kunderne.

Lillesøster Chanette sluttede sig til Pia i administrationen lige før generationsskiftet i 2007, hvor Thom gav stafetten videre til sine børn. I dag – efter at have passeret 75 år – har han stadig sin gang på stationen og møder ind på kontoret hver dag senest kl. 06.00. Senest har flere af børnebørnene også meldt sig under fanerne.