DanmarkC TV

Home Kultur TEATER MALSTRØM INVESTERE I HELHEDSOPLEVELSEN
TEATER MALSTRØM INVESTERE I HELHEDSOPLEVELSEN

TEATER MALSTRØM INVESTERE I HELHEDSOPLEVELSEN

0
Scenografen på Teater Malstrøm, Jesper W. Jørgensen, har haft travlt de seneste måneder.
Salen i Det Bruunske Pakhus skal bruges til Teater Malstrøms nye teaterforestilling om Dan Turèlls liv og værk, og det betød, at den lille scene, som mange kender fra Pakhusets tid som spillested, slet ikke slog til. Teaterleder Martin Bach Sørensen forklarer:

    “Det kniber med at finde egnede lokaler i Fredericia, hvor vi kan få lov at opføre vores forestillinger. Så vi er glade for, at det har været muligt at benytte salen i Det Bruunske Pakhus til Teater Malstrøms tre kommende forestillinger – Dan Turèll, Brødrene Løvehjerte og den Line Knutzon forestilling, vi planlægger i starten af 2018.
   
 Vi kan nok blive enige om at Det Bruunske Pakhus er meget charmerende, men der er nogle begrænsninger, som vi prøver at finde nogle gode løsninger på – bl.a. er den eksisterende scene meget lille og ikke egnet til teaterforestillinger.
    Vi har derfor bedt vores scenograf og vores produktionsleder, Bjarne Pedersen, om at finde en løsning, så scenen kan udvides med mobile podier. For Dan Turèll forestillingen betyder det, at scenen er blevet dobbelt så stor. Podierne kan så efterfølgende flyttes efter behov, så de for eksempel kan forme en lang catwalk ned gennem salen.”
 
Teater Malstrøm investerede også i at opgradere Det Bruunske Pakhus i forårets ‘Kabaret Bowie’ forestilling, hvor teatret købte professionelle moving heads, dvs. bevægelige lamper, som supplement til de faste lamper, der er i salen.
    “Vi skal også have set på lydpulten, da det er noget analogt udstyr af ældre dato, som godt kunne trænge til at blive skiftet ud’, fortsætter Martin Bach Sørensen.
 
Den nye sceneopstilling i Det Bruunske Pakhus kan opleves for første gang til urpremieren 20. september på Teater Malstrøms nyskrevne forestilling om forfatteren Dan Turèlls liv og værk, som opføres som en teatercollage med performance DJ.
 
Fakta
 

 

    • Dan Turèll spiller fra 20. september-21. oktober i Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3, 7000 Fredericia,

 

    • Teater Malstrøms næste forestilling er Brødrene Løvehjerte, der spiller fra 22. november-17. december på Det Bruunske Pakhus.

 

    • Billetter kan købes på billetten.dk

 

________