Home FREDERICIA Enhedslisten: Stop udvisningen af syriske flygtninge til Assads diktatur!
Enhedslisten: Stop udvisningen af syriske flygtninge til Assads diktatur!

Enhedslisten: Stop udvisningen af syriske flygtninge til Assads diktatur!

0

Stop regeringens stramninger!

I de seneste måneder har en stor gruppe syriske flygtninge fået frataget deres opholdstilladelse, og regeringen vil udvise dem til Syrien, der styres af diktatoren Assad, som har titusinder af menneskeliv på sin samvittighed.
Blandt de udviste er unge gymnasielever, som netop er ved at færdiggøre deres uddannelse, og som forventede at kunne leve et trygt liv i Danmark. Fratagelsen af deres opholdstilladelser betyder, at de må stoppe deres uddannelser og skal sygne hen i danske udrejsecentre på ubestemt tid, da Danmark ikke har nogen udleveringsaftale med det syriske regime.
Ingen andre europæiske lande, bortset fra Orbans Ungarn, vurderer at sikkerhedssituationen i Syrien tillader at sende flygtninge hjem. Der er mange eksempler på, at flygtninge, der er vendt tilbage er forsvundet i Assads torturfabrikker, og landet er stadig præget af borgerkrig og massiv undertrykkelse.

Kun en stærk folkelig bevægelse, der omfatter elever, studerende, lokalsamfund og folkelige bevægelser – fra kultur-, idræts- og sociale bevægelser til fagbevægelsen – vil kunne presse flertallet til at ændre kurs. Den bevægelse vil Enhedslisten bidrage til at opbygge.

Derfor vil Enhedslisten Fredericias medlemmer være på gaden i Fredericia midtby fredag den 4. juni fra kl.12.00 hvor vi vil uddele materiale for at opfordre Fredericias borgere til at gå med i de bevægelser, der kæmper for at støtte de flygtninge, der er i Danmark og for at ændre den danske flygtningepolitik.

Enhedslisten Fredericia.