Læserdebat

Spørgsmålet er ikke hvor er lægen

Spørgsmålet er ikke hvor er lægen, spørgsmålet er; hvorfor gik der så lang tid før det gik op for de lokale politikere, at Fredericia mangler noget så vigtigt som en lægevagt. 

Læserdebat af. Poul Rand, Liberal Alliance, Fredericia.

Et er, at en by med godt 50.000 indbyggere ikke har en skadestue, noget andet er nærhedsprincippet med lægevagten.

Lægevagten i sundhedshuset har ikke opereret på adressen, siden Coronaen brød ud i 2020. Corona eller ej, lægevagten skal fungere og Corona gør ikke lægevagten mindre nødvendig.

Lægevagten har åbent på Fredericia sundhedshus efter aftale, skriver de, aftale med hvem? Vi der er mobile kan forholdsvis nemt komme til en lægevagt i anden by. En stor gruppe borgere er ikke så heldige.

Embedsapperatet får delvis skylden i dagspressen, men der er sundshedsordfører og politikere for området i Fredericia, der har sovet gevaldigt i timen, ombygning af sundhedshuset for millioner kan de gå op i men den vigtigste funktion af alle har de overset. 

Vi i Liberal Alliance har tidligere slået på at visse byrådsmedlemmer ikke er opgaven voksen, det gør vi gerne igen. Man er indvalgt til at varetage borgernes interesse og skattekroner. Så må i politikere fastholde regionen i de aftaler der er og følge op. Vi har i lang tid hørt på alt det i ikke kan og ved, i sær i valgkampen. I der er valgt, vis nu borgerne I også er i stand til at levere varen. 

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv