Kultur

Sommersjov i Madsby Legepark

Tag på Danmarks sjoveste legeplads og slå dig løs i sommervarmen

Det tegner til at blive en rigtig god sæson for Madsby Legepark. Det gode vejr i maj har betydet flere gæster end sidste år. I Madsby Legepark har du nemlig rig mulighed for at nyde det gode vejr og slå dig løs med familien, og sommersæsonen 2018 bliver bestemt ingen undtagelse. Udover bl.a. tarzanbane, waterballs, mooncar, klappedyr og minigolf er der også dukketeater og eventyrfortællinger i Eventyrgrotten for børn og børnehaver fra den 15. maj til og med 10. juli.

Kridt løbeskoene og find den røde næse frem

Søndag den 17. juni kl. 13.00 afholder legeparken det årlige Klovneløb til fordel for de Danske Hospitalsklovne. Du kan stadig nå at tilmelde familien til et hyggeligt løb, som går gennem legeparken og Madsbyparken. Ruten starter og slutter ved scenen ved søen, hvor der også er fællesopvarmning før startskuddet. Der er flere præmier på højkant, og alle tilmeldte kan køre gratis med Madsby-Toget efter løbet og bruge fællesgrillene mellem kl. 12-14 og 17-19.

Tilmeld dig allerede på www.danskehospitalsklovne.dk eller på selve dagen i Informationen fra kl. 10.00.

Få et fuldt overblik over sommerens aktiviteter på www.madsbyparken.dk.

 

Fakta om Madsby Legepark
Madsby Legepark er Madsbyparkens største familieattraktion, som tiltrækker over 350.000 gæster årligt. I legeparken kan du leje både, klappe dyr og spille minigolf, og så er der en masse aktiviteter og underholdning i løbet af sæsonen (1. april til og med uge 42). Udover Madsby Legepark omfatter Madsbyparken også Den Historiske Miniby og Fredericia Idrætscenter.