FREDERICIA

Solveig Knudsen fik i dag overrakt diplom for at være nomineret til Handicapprisen 2023

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Nomineringen er for den fantastiske indsats Solveig Knudsen yder gennem Lungenetværket i Fredericia

Blandt de nominerede til Handicapprisen 2023 var Solveig Knudsen, som er en stor drivkraft bag Lungenetværket i Fredericia. I dag fik hun uventet overrakt et diplom af formanden for Senior- og Socialudvalget, Søren Larsen, og formanden for Handicaprådet i Frederica, Belinda Videsen.

Det var en utrolig glad Solveig Knudsen der mødte Søren Larsen og Belinda Videsen, der begrundede hvorfor Solveig Knudsen skulle have diplomet for at være nomineret til Fredericias Handicappris. Søren Larsen begrundede kort hvilken respekt det har affødt, at læse og høre om den indsats Solveig Knudsen yder, og om Lungenetværket i Fredericia.

Med diplomet fulgte også en hånddrejet skål fyldt med lækre chokolader, som blev overrakt af Belinda Videsen, der også udtrykte sin store anerkendelse for arbejdet med lungesyge i Fredericia.

Solveig Knudsen flyttede til Fredericia i 2016. Hun har stået for oprettelsen af Lungenetværket og været den drivende kraft. Selv er Solveig Knudsen ramt af dårlige lunger, men det sætter ikke en stopper for de mange aktiviteter der nu 73-årige dynamo står for.

Solveig Knudsen modtager diplomet af Søren Larsen og Belinda Videsen. Foto: DanmarkC TV.

En hjertevarm indstilling
Jeg vil gerne indstille Solveig Knudsen.
Hun er tovholder for lungenetværket i Fredericia.
Hun er et fantastisk menneske, der favner alle omkring sig. Og får en til at føle sig velkommen i klubben. Og hun gør et kæmpe arbejde for netværket, både med foredrag og gåture.
Desuden er hun også aktiv på andre områder, bl.a. med informationer om epilepsiforeningen. Og hun gør meget i forhold til også at informere om de fælles arrangementer, der eksempelvis er i Sundhedshuset.
Håber hun kan komme i betragtning, for hun gør om nogen en forskel i andres liv. Inklusiv mit! 
– Lone Molbech Rytter Brink

Fakta:
Facebookside med Lungenetværket HER.
Lungeforeningens hjemmeside HER.

Den glade diplommodtager Solveig Knudsen flankeret af Betina Videsen og Søren Larsen. Foto: DanmarkC TV.