FREDERICIA

Skuespillerholdet til ’Den Lille Prins’ rummer en overraskelse

Prøverne til Teater Malstrøms opsætning af Den Lille Prins, der har premiere 21. november på Det Bruunske Pakhus i Fredericia, startede så småt efter sommerferien.
 
8. august blev der holdt ’læseprøve’ på Den Lille Prins. Det er dér manuskripterne bliver delt ud til skuespillerne, rollerne bliver endelig fordelt af instruktøren og skuespillerne er samlet for første gang.
 
Det er også ved den anledning at skuespillerholdet hilser på hinanden for første gang efter de var til audition i juni. Instruktør Sidsel Nygaard fortæller:
 
”Jeg kunne ikke vente med at komme i gang med forestillingen. ’Den Lille Prins’ har altid betydet rigtig meget for mig, for der er en perlerække af karakterer, og historien rummer så meget skønhed og visdom”.
 
Seks skuespillere heriblandt én professionel
 
Teater Malstrøm benytter som oftest dygtige amatørskuespillere, der bliver udvalgt ved audition. Men til ’Den Lille Prins’ figurer der også en professionel blandt de seks skuespillere på holdet. Michael Hansen, der ellers er kunstnerisk leder på teatret og instruerer mange af teatrets forestillinger, valgte at stille op til rollen som fortælleren i stykket. Michael har holdt nogle års pause fra skuespillet, da han har haft travlt som sceneinstruktør. Men nu er der så mulighed for at opleve Michael Hansen på scenen på Det Bruunske Pakhus.
 
”Det har kriblet lidt i mig det seneste år for at stå på scenen igen, og netop rollen som fortælleren i Den Lille Prins ville jeg gerne prøve kræfter med” uddyber Michael Hansen.
 
De øvrige skuespillere på holdet er:
Julie Guld Christensen fra Bogense, Sacha Thorslund fra Vejle, Frederikke Gejl Damgaard fra Vejen samt Silke Jensen og Daniel Stoof Jensen fra Fredericia.
 
Hvis ikke man kan vente til premieren på ’Den Lille Prins’ med at opleve Teater Malstrøms intime forestillinger på Det Bruunske Pakhus, spiller teatret en Beatles Kabaret samme sted fra 13. september til 27. oktober.
 
Fakta
  • Den Lille Prins spiller fra 21. november til 16. december fra ons-søn, kl. 18 på hverdage og kl. 15 lørdage og søndage
  • Spillested: Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3, Fredericia
  • Billetter kan købes på billetten.dk eller på deres salgssteder, fx i Tøjhuset i Fredericia