FREDERICIA

Skagerrak Swim 2019 – DeltaSwim satte flere personlige rekorder

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

DeltaSwim – Fredericia Svømmeklub deltog med ti konkurrencesvømmere fra klubbens A-hold i det internationale svømmestævne Skagerrak Swim 2019 i Kristiansand/Norge i dagene 25. – 27. januar

Klubbens deltagende svømmere var Anna Ottesen, Cecilie Batz, Frederikke Hansen, Karoline Kristensen, Louise Jensen, Louise Ovesen, Mathilde Asmussen, Malta Falk, Malthe Lindeblad og Martin Broch.

Svømmerne satte mange større og mindre personlige rekorder.

Louise Jensen, der er mellemste årgang i juniorgruppen, svømmede en flot junior og senior klubrekord på 50 ryg.

Svømmerne vandt en del præmier og medaljer for at være i den bedste tredjedel ved stævnet.

Der blev svømmet superfinaler på 50 meter i alle stilarter for både damer og herrer.

Tre af klubbens svømmere opnåede fem pladser i de otte superfinaler.

Alle klubbens finaledeltagere vandt medaljer.

Cecilie Batz vandt bronze på 50 bryst.

Louise Jensen vandt guld på 50 ryg.

Malthe Lindeblad vandt guld på 50 fly samt på 50 fri og sølv på 50 ryg.

Malthe vandt endvidere guld på 100 fri og bronze på 100 fly.

Klubben deltog med et mixed hold på 4 x 50 fri.

Holdet opnåede en flot niende plads ud af 54 startende hold.

Klubben deltog endvidere med et damehold på 4 x 50 medley.

Holdet opnåede en fin ottende plads ud af 37 startende hold.

Cheftræner Kirsten Detlef synes, at svømmerne viste meget gode takter under stævnet.

Stævnet skulle bruges som start på langbanesæsonen, hvor svømmerne skulle have øje for de tekniske detaljer og disponering af deres løb, som svømmerne skal arbejde med frem imod sæsonens topninger.

Svømmernes næste større aktivitet er træningslejren i Spanien i uge 7.