FREDERICIA

SE VIDEO : KOLDINGHUS 750-ÅRS JUBILÆUMSSHOW – LOKALE ESBEN HJERESEN SANG MED STIG ROSSEN

Den fredericianske sangstjerne, Esben Hjeresen – er solist ved Koldinghus jubilæumsshow 2018, og synger sammen med Stig Rossen

“- En oplevelse du vil elske at have givet dig selv”- DanmarkC TV

Dronning Dorothea Teatrets store festspil, er gået hen og blevet en sand historisk succes.  I anledningen af Koldinghus’ 750 års jubilæum afvikles festspillet i den stemningsfyldte Koldinghus slotsgård.

Fredericia er godt repræsenteret ved jubilæumsshowet – Den tidligere fredericianske Voice Junior deltager, Esben Hjeresen, står på scenen og synger som solist, og sammen med Stig Rossen.

Esben Hjeresen deltog i 2017 i TV-2´s sang konkurence – Voice Junior, hvor han kæmpede sig frem, og viste sit store talent, for hele nationen.

Nu står Esben Hjeresen på scenen ved Koldinghus 750-års jubilæumsshow, og synger sammen med Stig Rossen.

Med en blanding af show og historisk fortælling om Kolding og særligt Koldinghus, tages publikum med ind i en rejse tilbage i tiden.

På rejsen møder publikum kongelige – som Dronning Dorothea og Kong Christian den 4. og mere folkelige figurer som Krøbbel Johanne og Niels Kusk. Hele showet bindes sammen af klassiske og moderne musicalnumre, fremført af et storslået orkester, under ledelse af Theis Lyng Reinvang, fantastiske solister, og et himmelsk kor. Kronen på værket, er koldings egen Stig Rossen, som er hovednavnet i hele showet.

Stig Rossen sang duet med flere solister, og fortællingen om Kong Christian den 4.´s kærlighedsliv, blev fantastisk gengivet i form af sang, skuespiller-performance og vanvittig skøn musik.

 

Stig Rossen kan selv i år, fejre 30 års jubilæum som professionel kunstner og entertainer, og den fantastiske sanger blev da også hyldet på scenen for sin flotte karriere inden for sang og skuespillerfaget.

 

Koldinghus 750-års jubilæumsshow, er forlænget, og spiller frem til 22.august, – og hele holdet bag showet, kan se tilbage på en succes, med stortset udsolgte forestillinger – aften efter aften.