Kort Nyt

Fredericia Judo og Jujutsuklub modtager donation fra fond

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Imponerende medlemstilgang og succesfuldt stævne sikrer donation til den lokale klub

Fredericia Judo & Jujutsu Klub har modtaget en donation på 15.000 kr. fra Sparekassen Danmark Fonden. Pengene skal bruges til at støtte klubbens årlige “Open Air/Beach Stævne”, som er en stor succes hvert år.

Stævnet er en god mulighed for judokaer og jujutsupraktikere fra hele Danmark til at mødes og konkurrere. Det er også en god mulighed for at introducere nye mennesker til sporten.

– At se gnisten i medlemmernes øjne, sveden på panden når der kæmpes på måtterne og stoltheden over kæmpe medlemstilgang fra 110 efter corona til nu over 300 . Imponerende udvikling som Lasse Hildingberg, formand for klubben og de mange frivillige har bidraget med, udtaler Christian Jungmark, afdelingsdirektør i Sparekassen Danmark, afdeling Fredericia.

Sidste år var der over 200 deltagere tilmeldt til det store stævne på Østerstrand i Fredericia. Arkivfoto: DanmarkC TV

Sparekassen Danmark Fonden støtter lokale initiativer

Sparekassen Danmark Fonden støtter en række forskellige lokale initiativer. Fonden har fokus på at støtte projekter, der styrker fællesskabet og giver alle mulighed for at deltage i samfundet.

– Vi er glade for at kunne støtte Fredericia Judo & Jujutsu Klub. Klubben gør et vigtigt arbejde for at fremme sport og fællesskab i Fredericia, lyder det fra Christian Jungmark.