Home FREDERICIA SE VIDEO : FANTASTISKE FALCH – Solokoncertturné blev sluttet af i Fredericia
SE VIDEO : FANTASTISKE FALCH – Solokoncertturné blev sluttet af i Fredericia

SE VIDEO : FANTASTISKE FALCH – Solokoncertturné blev sluttet af i Fredericia

0

Udsolgt solokoncert med 616 siddende gæster

Af Brian Hansen

Michael Falch gav for første gang koncert, på den tidligere Bülows kasserne og han var meget imponeret over stedet og den sprøde lyd som der er i eksercerhuset.

Aftenens koncert er den sidste i rækken af solokoncerter, og dermed sluttede Michael Falch sin 34. solokoncert af i eksercerhuset.

Koncerten var total udsolgt, så samtlige 616 stole var besat af et veloplagt publikum.

 

Ikke kun lokale koncertgæster

Undervejs i koncerten spurgte Michael Falch publikum, hvor de kom fra – og  han kunne konstater der var gæster fra både fra Fyn og hele trekandsområdet.

Der var besøg på scenen af Live Johanson, som spillede med på nogle af Falch´s ørehængere på sin Cello. Også Michael Falch´s datter – Mathilde Falch – supplerede med både guitar og vokal.

 

Malurt gendannes

Michael Falch kunne fra scenen fortælle, at bandet “Malurt” genopstår i 2020. Indtil videre er otte koncerter planlagt, men Michael Falch lod bemærke at der også var plads til et besøg i Fredericia, hvis en arrangør skulle være fristet. 

Michael Falch sluttede af med en af de gamle kendte ørehængere – “Super Love” – til stående bifald. En koncert hvor han kom ud over kanten og alle gæster kunne mærke hans nærvær.