Home 112 SE VIDEO : BILJAGT – FLUGTBIL FORULYKKEDE PÅ KIRKEGÅRD
SE VIDEO : BILJAGT – FLUGTBIL FORULYKKEDE PÅ KIRKEGÅRD

SE VIDEO : BILJAGT – FLUGTBIL FORULYKKEDE PÅ KIRKEGÅRD

0

En biljagt natten til torsdag, endte med at flugtbilen forulykkede

En biljagt gennem Fredericias gader, natten til torsdag, endte med at flugtbilen forulykkede for enden af Kirkestræde. I høj fart forsøgte flugtbilisten, at ryste patruljevognen af sig, men for enden af Kirkestræde, mistede flugtbilisten herredømmet over bilen, og fortsatte lige ud i vejkrydset. Biljagte endte med at flugtbilen bragede gennem jernhegnet ved Michaelis kirkegård og fortsatte ind over gravsteder, hvilket satte en stopper for flugtbilen.

SE VIDEO NEDERST I ARTIKLEN

Solidt parkeret, holdt den hårdt medtagde flugtbil nu på kirkegården, og politiet kunne kunne foretage anholdelse af den mistænkte. Et vidne fortæller til DanmarkC TV, at flugtbilisten blev trukket ud af den forulykkede bil i forbindelse med anholdelsen, og han havde i den forbindelse fremstammet at nummerpladerne var stjålet.

SE VIDEO NEDERST I ARTIKLEN

Brandvæsnet blev tilkaldt, for at sikre, at den skadede bil ikke lækkede væsker og flugtbilisten blev tilset i en ambulance, der kort efter ankom til stedet.

Politiets Indsatsleder ankom til stedet, klokken 03.17, for at afhøre de involverede betjente, og skabe et objektivt overblik over sagsforløbet.

 

Politiet vurderede efter sporsikring, hvorvidt autohjælpen ville kunne trække den forulykkede bil, der holdt oven på gravsteder – ud på vejen, eller om der skulle tilkaldes en kran, for ikke at skade kirkegården og gravpladser yderligere.

Politiet oplyser torsdag morgen, at føreren af flugtbilen var en 39-årig mand fra Silkeborg. Manden var mærkbart påvirket af både alkohol og amfetamin, da han valgte at