FREDERICIA

Sankt Hans i Madsbyparken: Midsommerfest for hele familien

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Madsbyparken er klar til at byde velkommen til en hyggelig Sankt Hans aften med aktiviteter for både børn og voksne

Madsbyparken lægger i år op til en Sankt Hans i børnehøjde med aktiviteter, snobrød, hoppeborge og et ægte bål. Dinoshow, togture og gratis hoppeborge vil underholde de mindste, mens forældre kan nyde roen i den hyggelige park.

– Jeg har jo hørt rygter om, at vi tidligere har været 5.000 hernede, og det håber jeg da, at vi kan ramme igen. Vi har i hvert fald lagt os i selen sammen med Hansens Is og sammen med kiosken hernede på at lave et rigtig hyggeligt Sankt Hans. Og så vi har allieret os med Dinoshow, som kommer hernede og henvender sig til børnene på søndag, fortæller Jacob Falkenby.

Jacob Falkenby, tiltrådte som leder af Madsbyparken i november 2022, hvilket også gør at i år, bliver det for ham første gang med et rigtigt levende bål i parken, ihvertfald som leder. Og det glæder han sig til, fortæller han til DanmarkC TV.

Sidste år var bålet et alternativt et af slagsen, grundet en meget tør juni med afbrændingsforbud.

Borgmester Christian Bro (A) holder båltale kl. 17:45 inden det store bål tændes kl. 18:00.

– Jeg opfordrer folk til at komme i god tid, fordi der er aktiviteter i løbet af hele dagen hernede. Det er en legepark med gang i, så man skal nok ikke helt vente til kl. 18 med at komme, lyder det fra Jacob Falkenby.

Hør meget mere om Sankt Hans i Madsbyparken når DanmarkC TV sender et tv-indslag på lørdag.

Fredericia byder på et væld af Sankt Hans-arrangementer i år. Her er et overblik: