FREDERICIA

Samarbejde om gratis foredrag

Af DanmarkC TV - tv@danmarkc.tv

LIONS CLUB Fredericia har, i samarbejde med Fuglsangcentret, firestjernet kursus- og konferencecenter, og Danske Blindesamfund, den store fornøjelse at invitere til et spændende GRATIS foredrag på Fuglsangcentret i Fredericia.

Foredraget, der løber af stablen mandag d. 24. november kl. 20.00, er med journalist ved BBC, Peter Karlsen, der fra barn har været blind.

Peter Karlsen er i dag journalist, og fortæller i sit foredrag om vejen fra Fredsted ved Egtved i Danmark til BBC i London, hvor han dagligt laver radio for 5-6 mio. lyttere. Undervejs har han haft mange spændende mennesker i studiet, og radiotiden har også bragt ham vidt omkring i verden, hvor han blandt andet har været med et hold i Kosovo, hvor han i en måned berettede om borgerkrigen tæt på. Også Obamas præsidentvalg i USA og følgerne af Sri Lankas tsunami har han fulgt fra nærmeste hold. Hør de spændende historier, og hør Peter Karlsens fortælling om, hvordan man gør det som blind.

Der er begrænset antal billetter til foredraget. Billetter bestilles i Fuglsangcentrets reception på telefon 76 20 21 00 eller på mail fuglsang@blind.dk.