Læserdebat

S og V: – Er I bange for regeringen?

Læserdebat af: Allan Søgaard-Andersen, EU-kandidat for SF

Fredag kunne finansminister Nicolai Wammen gøre det igen.

Han havde fundet yderligere milliarder indenfor statens finanser. Denne gang er det 11 milliarder. Men også denne gang sidder jeg tilbage med en undren.

I stedet for at skabe sikkerhed og optimisme i kommuner og regioner, så bliver kommuner og regioner mødt med en halvkvæd vise om at måske skal vi gøre noget for at sikre velfærden.

Her i Fredericia ser vi konsekvenserne af denne usikkerhed. Daginstitutioner, skoler, ældrepleje og handicappede er sat i venteposition, mens efterårets budgetforhandlinger truer i horisonten.

Det undrer mig fortsat at de to regeringspartiers byrådsmedlemmer i Fredericia er så tavse overfor deres ledelser på Christiansborg.

Er socialdemokraterne og venstrefolkene her i Fredericia blevet så bange for
toppen i deres partier, at de blot lader det stå til, mens børn, unge, ældre og handicappede samt deres pårørende venter på en ny budgetkatastrofe?

Rammer for deltagelse i debat:
På DanmarkC TVs sociale medier, ønsker vi borgeren mulighed for en fri og saglig debat. For at sikre en god debat, modererer vi indholdet for at holde en sober tone. Dette praktisere vi, ved at fjerne kommentarer, der efter vurdering er nedladende, chikanerende eller indeholder hadefuld retorik. Hvis disse etiske rammer overtrædes, kan man risikere at blive udelukket fra debatten. Vi oplever at mange benytter den åbne mulighed for at komme til orde - hvis vi overser en kommentar, som du mener overskrider vores rammer for etik, så send os et tip. Hvis du er blevet udelukket fra debatten, for en overskridelse af vores retningslinjer, - og er du uenig heri? Så kan du kontakte Vores redaktion på tv@danmarkc.tv