FREDERICIA

TV : Royal indvielse af BridgeWalking Lillebælt

Skærmbillede 2015-05-10 kl. 21.52.26For år tilbage rejste Mogens Sørensen fra Middelfart, på oplevelsestur til Sidney i Australien. Her prøvede han BridgeWalking på Sidney Harbour Bridge.

Oplevelsen var facinerende. Straks efter sin hjemkomst fra Sidney, legede Mogens Sørensen med tanken om BridgeWalking i Danmark – på en af de to Lillebæltsbroer. Kort tid efter, kontaktede han kommunaldirektøren hos Middelfart kommune, der syntes godt om ideen.

Endeligt skete så det, alle havde ventet på i flere år – Fredericia og Middelfart indviede søndag d. 10. maj den helt nye turistmagnet – Bridgewalking Lillebælt.

Skærmbillede 2015-05-10 kl. 21.51.50Der var lignet op til fest og farver – og H.K.H. Kronprinsesse Mary kunne kort efter kl. 12 søndag, officielt indvie BridgeWalking Lillebælt, foran rullende live-tv på storskærm i modtagelses området til BridgeWalking Lillebælt – fra toppen af Den Gamle Lillebæltsbro.

Det var en nærværende og veloplagt  Kronprinsesse med vind i håret, der mødte pressen efter sin brovandring på toppen af Lillebæltsbroen. Søndagens ellers så flotte vejr, bød nemlig i følge vejdirektoratet, på en vindstyrke på 12ms. Dette så Kronprinsessen dog ikke som nogen hindring. DanmarkC TV´s fotograf der transmiterede HDvideo til storskærmen nede på landjorden, var der imod noget udfordret i arbejdet med at balancere med tungt kameraudstyr i den meget friske vind på Den Gamle Lillebæltsbro.

H.K.H. Prinsesse Mary´s officielle åbning blev fulgt af flere hundrede gæster ved BridgeWalking Lillebælts velkomstcenter, og åbningen blev markeret efter alle kunstens regler.

Skærmbillede 2015-05-10 kl. 21.51.24Mandag sender DanmarkC TV et 30 minutters program fra festlighederne, og vi tager dig med – helt op på toppen af den Gamle Lillebæltsbro.

Se DanmarkC TV´s program her.: