112

Røg udløste alarm i Taulov Dry Port, men der ledes stadig efter årsagen

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Den automatiske brandalarm gik kl 18. 35 i Taulov Dry Port, og så rykkede TrekantBrand af sted med sprøjte, stige, tankvogn og indsatsleder

Brandalarmen var udløst i en kantine på første sal, og normalt vi det ikke udløse den store udrykningsstyrke. Men da indsatsleder Hans Egon Bendorff fra TrekantBrand modtog melding om røg blev den store udrykningsstyrke sat ind.

Røgen havde en underlig lugt, sådan lidt gummiagtig, og det betød den helt store søgning i bygningen, og hallerne ved siden af. Loft og tag blev også kontrolleret uden at finde noget.

TrekantBrand brugte en times tid på at lede efter årsagen til den automatiske alarm, og den lidt underligt lugt. Lugten forsvandt som brandfolkene arbejde sig gennem lokalerne.

Mistanken retter sig mod en rem i den centrale udluftning eller måske en vaskemaskine. Der er flere muligheder, og indsatslederen har tilkaldt teknikkere der nu kan arbejde sig gennem mulighederne.

Indsatsleder Hans Egon Bendorff understreger, at går den automatiske alarm igen senere, vil han rykke ud med det store “set up”.

Ros og anerkendelse fra indsatslederen
Der arbejdes også om aftenen i Taulov Dry Port, og for ansatte er der retningslinjer der skal følges, når brandalarmen lyder. “Evakueringen foregik perfekt, og alle søgte hen på evakueringspladsen, hvilket gør vores arbejde nemmere, og øger sikkerheden for de ansatte” afslutter indsatsleder Hans Egon Bendorff