112

Pyroman kan være på spil i Erritsø: Fire brande inden for få meter på en måned

Flere brande i containere, et rækkehus og senest et fælleshus, får politiet til at trække i arbejdstøjet

Inden for den seneste måned, har der været fire brande, inden inden for en radius på få meter, i beboelsesområdet på Holmbjerggårdsvej i Erritsø.

Den 7. august, hastede brandvæsnet til en containerbrand på Holmbjerggårdsvej ud for nummer 60.

Den. 31.august, hastede brandvæsnet til en containerbrand ud for Holmbjerggårdsvej 60.

Den 4. september hastede brandvæsnet ud til brand i et rækkehus på Holmbjerggårdsvej 56.

Den 5. september hastede brandvæsnet ud til brand i et fælles hus, på Holmbjerggårdsvej 76.

Alene den seneste måned har der været fire brande inden for en ganske kort radius.

De seneste to nætters brande på Holmbjerggårdsvej i Erritsø, ligger få meter fra hinanden. Branden i fælleshuset Holmbjerggårdsvej 76, er den seneste i rækken af brande, koncentreret i netop dette område, og det får politiet til at efterforske muligheden for, om der kan være tale om en pyromans værk.

Flere brande har fået Sydøstjyllands politi til at stille skarpt på området

TrekantOmrådets brandvæsen, kender efterhånden Holmbjerggårdsvej temmelig godt. I en periode, har brandvæsnet måttet slukke brande i papircontainere med jævne mellemrum, men inden for den seneste uge, har der været tre brande indenfor en radius af 20 meters omkreds. Senest har der to nætter i streg, været brand i først et rækkehus, hvor beboeren er på ferie, og den efterfølgende nat i områdets fælleshus, få meter der fra.

Det får Sydøstjyllands politi, til at stille skarpt på området, og de mange brande. Politiet har derfor sendt bud efter deres teknikere, som skal kigge nærmere på den seneste brand i fælleshuset, Holmbjerggårdsvej 76.

Vagtchef hos Sydøstjyllands politi – Rune Nielsen, oplyser overfor DanmarkC TV, at der er tilkaldt teknikere til at se på nattens brand i fælleshuset. Han fortæller endvidere at man ikke kan udelukket at der kan være tale om påsatte brande, og at politiets efterforskere nu kigger sagerne igennem, for at se om der er tale om en sammenhæng.

Her kan du se video, fra branden i et rækkehus natten til lørdag: