Home FREDERICIA Person fundet død
Person fundet død

Person fundet død

0

Sydøstjyllands Politi oplyser, at en omkommen person onsdag aften er blevet fundet i lokalområdet.

For præcis en uge siden, forsvandt den 77-årige Jørgen Nesgaard fra sin aflastningsplads på Plejecentret Stævnhøj i Taulov. Jørgen var på et kortere aflastningsforløb på centeret og dagen inden han skulle hjem fra aflastningen, forlod han ubemærket Plejecenteret. Hærgen Nesgaard var lettere dement og var meget mobil. Politiet stod derfor over en geografisk stor eftersøgning, der indbefattede både helikopter og hunde.

Det var personer fra Missing People der fandt den døde person onsdag under deres eftersøgning i Erritsø / Snoghøjområdet – nærmerebetegnet i et krat ved Vognmagervej.

Politiet har siden torsdag i sidst uge massivt eftersøgt områder i Taulov og Fredericia, men uden held med at finde den bortgåede Jørgen Nesgaard.

Onsdagens fund af en død person, henleder opmærksomheden på at der kan være tale om netop den bortgåede Jørgen Nesgaard.

Politiet skal ved et ligsyn skaffe klarhed over, om det fundne lig er Jørgen Nesgaard. Det er derfor endnu ikke bekræftet officielt at der er tale om den bortgåede person.

Politiet bekræfter torsdag sidst på formiddagen, at den dødfundne person på Vognmagervej, er identisk med den bortgåede 77-årige Jørgen Nesgaard.