Home Læserdebat På tide, at borgerne og byrådet hjælper Fredericia i Superligaen.
På tide, at borgerne og byrådet hjælper Fredericia i Superligaen.

På tide, at borgerne og byrådet hjælper Fredericia i Superligaen.

0

Læserdebat af : Lasse Holmqvist, 2. kandidat for DF.

FC Fredericia er efterhånden blevet et symbol på selve situationen som helhed i Fredericia. 

En by der har kæmpe potentiale og er blevet spået succes i mange år, både på og udenfor banen. Men situationen er status quo og Fredericia hænger bagud som sædvanligt, fristes man til at sige. Hvis man kigger på de forgangne mange år er der på ingen måde mange mennesker på stadion og byen løfter ikke fodboldholdet frem, som vi har set det i flere andre byer i Danmark. Sjovt nok har disse byer også succes på alle andre fronter i dag. Jeg kan simpelthen ikke udtrykke mig mere klart, når jeg appellerer til, at de initiativer der skal til fra byens side af, for at hjælpe FC Fredericia bliver gennemført fra byrådet af.  

Christian Ege Nielsen (anfører for FC Fredericia) mener også at flere tilskuere til deres kampe vil øge chancen for at komme i Superligaen markant og jeg ville elske at se hele Fredericia stå sammen om dette projekt og se hvilket sammenhold det ville skabe i byen generelt.

FC Fredericia har været ekstremt tæt på flere gange, men holdet og staben og hele setuppet er efterhånden ved at være klar til at tage skridtet og brande Fredericia på en helt ny måde i den bedste række. 

Som tidligere nævnt så er de andre byer med succes på dette område også blevet hjulpet gevaldigt frem af den såkaldte 12 mand på banen (tilskuerne). Dette kan man gøre på mange forskellige måder. 

Man kunne f.eks tilbyde borgere i Fredericia en gratis billet til hjemmekampe og derefter kunne kommunen betale FC Fredericia 200 kr. pr. solgt billet, på denne måde hjælper borgerne altså FC Fredericia ved at komme på stadion og bidrage til, at beløbet til klubben bliver større. 

Alle tiltag man kunne hjælpe FC Fredericia med, er jo kun til når holdet har fået succes og spillet sig i Superligaen. 

Det handler om at spendere kommunes penge rigtigt og skyde dem i åbenlyse muligheder og ikke ødsle pengene væk til konkurser og fejlslagne projekter. Lad nu borgerne mærke vi er en by der faktisk kan, hvis vi selv vil.