Kort Nyt

Ordblind og gymnasiet kan man det?

Studerende fra Fredericia gymnasium viser vejen! Mød ordblinde studerende fra Fredericia Gymnasium og hør deres historie. Få masser af gode råd, når de deler deres erfaringer og giver tips til det gode studieliv

Fredericia Gymnasium arbejder hårdt for at sikre, at alle elever får bedst mulig udnyttelse af undervisningen. For nogle elever er det en større opgave at holde fokus og følge med, da ordblindhed sætter en kæp i hjulet for deres optimale læring. Fredericia Gymnasium har i en årrække arbejdet målrettet for at hjælpe elever med både ordblindhed og elever der har udfordringer med tal og det med stor effekt på den enkelte elevs præstationer i både undervisningen og ikke mindst den enkeltes overskud til at involvere sig socialt.

Overgangen mellem folkeskole og gymnasiet 

Få råd og oplev erfaringsdeling omkring det gode studielig – og hør også Læse- og ordblindevejleder Malene Hellesøe-Poulsen fortælle om gymnasiets målrettede arbejde med ordblinde og hvordan du kan lette overgangen mellem folkeskole og ungdomsuddannelse.

Tid: Tirsdag d. 8 november kl. 19.00-20.30

Sted: Fredericia Gymnasium, Nørrebrogade 88, 7000 Fredericia

Tilmelding: Tilmelding senest d. 6. november til Lone Petersen på
mail: lone@ordblind.org

Arrangementet er et samarbejde mellem Fredericia Gymnasium, Ordblinde/dysleksiforeningen i Syd- og Sønderjylland og Fredericia Bibliotek.