NYE SKOLELEDERE : Et nyt ansigt og et velkendt ansigt

NYE SKOLELEDERE : Et nyt ansigt og et velkendt ansigt

NYE SKOLELEDERE : Et nyt ansigt og et velkendt ansigt

0

 

1. december 2018 tiltræder to nye distriktsskoleledere for henholdsvis Erritsø Fællesskole og Fjordbakkeskolen

Fredericia Kommune har ansat to distriktsskoleledere – et helt nyt ansigt og en gammel kending. Et enigt ansættelsesudvalg har valgt at ansætte Jens Bay som ny distriktsskoleleder på Fjordbakkeskolen, og Ulla Weilmann Rasmussen som distriktsskoleleder på Erritsø Fællesskole.

”Vi har haft en rigtig god ansættelsesproces, og vi har fået ansat to dygtige ledere til vores distriktsskoler. Det er noget, vi har glædet os til i lang tid. Jeg vil gerne takke de ansatte og forældrebestyrelserne, som har måtte knokle ekstra i perioden uden distriktsskoleledere. Nu kan vi endelig se fremad og arbejde med at udvikle vores skoler til glæde for alle”, siger Ole Steen Hansen, formand for Børne- og Skoleudvalget.

Jens kommer fra en stilling som skoleleder på Højvangskolen i Horsens Kommune. Inden var Jens Bay skoleleder på Vonsild Skole i Kolding Kommune. På begge skoler har han været overordnet leder af folkeskoler med tilknyttede specialafdelinger.

”Hidtil har jeg arbejdet med flere afdelinger på en matrikel, men nu kan jeg se frem til, og glæde mig til, nogle spændende udfordringer med ledelse af ét børne- og skoleunivers på flere matrikler”, siger den kommende distriktsskoleleder Jens Bay.

Ulla Weilmann Rasmussen har været konstitueret som distriktsskoleleder, siden Anders Axø blev konstitueret som Børne- og Ungechef for ni måneder siden. Ulla har været ansat i Fredericia Kommune de sidste 11 år, så hun er for mange elever og forældre en gammel kending. Ulla Rasmussen startede som viceskoleleder på Lyng Skole, og siden sidste skolereform og indtil konstitueringen, har hun været afdelingsskoleleder på Erritsø Fællesskole, Afd. Højmosen.

”Jeg er glad for, at jeg har fået lov til at stå i spidsen for et stærkt ledelsesteam, som arbejder med at få balance mellem de nære, daglige udfordringer og de store, politiske visioner uden at miste fodfæste i, hvem vi er, og hvad vi tror på”, siger Ulla Weilmann Rasmussen, kommende skoledistriktsleder for Erritsø Fællesskole.