FREDERICIA

Ny madbod rykker ind hos Urbania Streetfood

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Sofistika åbner i Urbania Street Food med græske specialiteter

Sofistika, der indtil nu har turneret landet med deres populære foodtruck, byder gæsterne velkommen til en oplevelse af autentisk græsk og Middelhavskøkken. Dette skridt virker naturligt for Laurits Sigaard, ejer af Sofistika, der ønsker at udforske og udvide de kulinariske horisonter mellem foodtruck-scenen og en fysisk restaurant/madbod, oplyses det i en pressemeddelelse.

Sofistika er grundlagt af Laurits Sigaard, der efter en periode i Grækenland vendte hjem med en drøm om at bringe ægte græske smagsoplevelser til Danmark.

– Jeg ser virkelig frem til at åbne op hos Urbania Street Food. Det bliver fedt at have daglig kontakt med gæsterne. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at dele kærligheden til vores unikke madoplevelser med Fredericia og turister i byen, lyder det fra Laurits Sigaard, ejer af Sofistika i pressemeddelelsen.

Laurits Sigaard, ejer af Sofistika foran køkkenet som er ved at blive gjort klar til åbningen torsdag d. 29 februar. Foto: pr-foto

Ved at blive en del Urbania Street Food, får Sofistika muligheden for at introducere deres unikke græske og Middelhavsprægede menu til en bredere målgruppe. Med et publikum, der allerede har taget godt imod dem rundt omkring i Danmark, føler Sofistika, at der er plads til deres koncept i byen og ser et uudforsket potentiale i det lokale marked.

– Vi har haft et godt samarbejde med Sofistika ved flere arrangementer, hvor vi har booket hans foodtruck. Så vi kan 100% stå inde for det produkt Laurits og hans folk leverer. Derfor har vi løbende haft dialog om en plads i huset – og nu bød muligheden sig da en af vores madboder blev ledig. Sofistika passer godt ind i huset og det tror vi også vores gæster vil synes, udtaler Brian Løkkegaard, medejer af Urbania Street Food i meddelelsen.

Åbningsdatoen for Sofistika er torsdag d. 29. februar kl. 16.00.