FREDERICIA

Nordiske agenter begejstret for Fredericia: “En skjult perle”

Af Mads Wiig Ehmsen - mwe@danmarkc.tv

Nordiske agenter begejstrede over Fredericia: “En hidden gem, der overgik alle forventninger”

I sidste uge var Fredericia vært for en gruppe rejseagenter fra Sverige, Norge og Finland på en inspirationstur, der satte fokus på byens styrker inden for erhvervsturisme. Turen var et resultat af et nyopstartet samarbejde mellem Experience Fredericia og Nordic Travel Rep., der fungerer som Fredericias eksterne salgsled på det nordiske marked.

De syv agenter besøgte Fredericia fra den 21. til den 24. maj og fik en omfattende oplevelse af alt, hvad byen har at tilbyde inden for møder, konferencer, events, oplevelser og energiområdet.

Et alsidigt program

Inspirationsturen bød på en bred vifte af aktiviteter, herunder:

  • Ophold på lokale hoteller
  • Besøg hos Lindely Vingård
  • Rundvisning på Fredericia Musicalteater med underholdning af elever fra Den Danske Scenekunstskole – Musicalakademiet
  • “Behind the scenes” besøg hos Michelin-restauranten Ti Trin Ned
  • Energy Crawl leveret af Business Fredericia
  • Den nye erhvervstur hos Bridgewalking Lillebælt
  • Historisk byvandring i samarbejde med Visit Fredericia
  • Besøg hos Get Outdoor, der tilbyder udendørsaktiviteter
  • Rundvisning på MESSE C, Fredericias imponerende messecenter

Overvældende positiv feedback

Agenterne var begejstrede for det, de oplevede under inspirationsturen.

– Vi oplevede en ekstremt positiv feedback på det planlagte program og vores område generelt, fortæller Chris Hermansen, Salgs- og Tiltrækningschef i Experience Fredericia. Beskeden fra agenterne var enstemmig: De oplevede vores område som en ‘hidden gem’, der overgik alle deres forventninger.

De syv agenter fra Nordic Ways sammen med repræsentater fra Fredericia. Foto: Experience Fredericia

Ruben Afonso, agent fra det svenske bureau Nordic Ways, var også meget positiv:

– Tak til Experience Fredericia og Nordic Travel Rep for nogle uforglemmelige dage i jeres by. Vi tog hjem med fuldstændig overgåede forventninger. Jeres team er på det helt rigtige spor, og det er inspirerende at se, hvordan I alle arbejder mod de samme fælles mål. Jeg forlod Fredericia med følelsen af at høre hjemme i byen. Fredericia er helt sikkert en destination, som jeg vil udforske med mine klienter, der søger skjulte skatte til deres næste rejse.

Samarbejde og fællesskabsfølelse

Agenterne var især imponeret over det professionelle setup og den varme velkomst, de fik fra de lokale samarbejdspartnere.

– Vi kunne ikke have opnået en så vellykket inspirationstur uden vores fantastiske lokale samarbejdspartnere. Agenterne følte sig varmt modtaget og mærkede et unikt sammenhold og fællesskabsfølelse i Fredericia, som de ikke er vant til på deres andre partner-destinationer, siger Malou Trabjerg, Medie- og Eventmanager hos Experience Fredericia.

Store forventninger til fremtiden

I Experience Fredericia er man optimistisk med hensyn til, at inspirationsturen vil føre til en øget tiltrækning af international erhvervsturisme til Fredericia.

– Vi er overbeviste om, at inspirationsturen vil skabe et godt grundlag for samarbejde med nordiske rejsebureauer i fremtiden. Fredericia har et stort potentiale som erhvervsturismedestination, og vi er klar til at udnytte dette potentiale, siger Chris Hermansen, Salgs- og Tiltrækningschef i Experience Fredericia.