FREDERICIA

Musicalen 13 var fyldt med talent – og et veloplagt publikum

Af Theis Søndergaard - ths@danmarkc.tv

Kirstinebjerg skolen leverede i et samarbejde med den Kreative Skole en særdeles vedrørende musical i den store sal på Fredericia Teater

I weekenden var der lagt op til den helt store applaus på Fredericia Musicalteater, hvor der blev opført den populære ungdomsmusical “13”. Men denne opførelse var ikke som alle andre, da det var elever fra Kirstinebjergskolen og Den Kreative Skole havde arbejdet sammen om at skabe en fantastisk oplevelse for publikum.

Musicalen “13” handler om den 13-årige Evan Goldman, som flytter fra New York til en lille by i Indiana. Han er lige midt i teenageårene og står over for de udfordringer, som det indebærer. Evan er på jagt efter sin plads i verden, og han gør alt for at være en del af det populære fællesskab. Men han finder hurtigt ud af, at det ikke altid er let at være teenager.

Eleverne fra Kirstinebjergskolen og Den Kreative Skole har arbejdet i månedsvis på at skabe denne forestilling. De har øvet sangnumre, dansetrin og replikker for at kunne give publikum en uforglemmelig oplevelse. Samarbejdet mellem de to skoler har været en fantastisk mulighed for eleverne at lære og vokse som kunstnere og som mennesker.

Forestillingen var en stor succes, og publikum var begejstrede. Det var tydeligt at se, at eleverne havde givet alt, hvad de havde, for at skabe en fantastisk oplevelse. Musikken var medrivende, og skuespillet var imponerende. Det var tydeligt, at eleverne havde brugt mange timer på at øve og forberede sig på denne optræden.

Opførelsen af “13” en stor succes, og eleverne fra Kirstinebjergskolen og Den Kreative Skole kan være stolte af det fantastiske stykke arbejde, de har skabt. Det er ikke let at optræde på en scene foran så mange mennesker, men eleverne formåede at skabe en uforglemmelig oplevelse for publikum.

Lørdag bringer DanmarkC TV et længere tv-indslag omkring musicalen. Du finder sendetidspunktet i TV-Guiden.

Indtil da kan du her møde en af hovedrolleindehaverne – Anne May, der fortæller om sin passion ved at spille musical.