FREDERICIA

Måske den gladeste dag for chauffører ved TrekantBrand i Fredericia

Af Steen Knudsen - stkn@danmarkc.tv

Elever på Frederiksodde Skolen sagde tak til de mange chauffører for deres service og gode humør

Efter grundig planlægning, og hemmelighedskræmmeri mellem Frederiksodde Skolen og kørselsleder Sabine Christensen, kom endelig dagen, hvor eleverne der kører med TrekantBrands busser til og fra skole kunne sige tak.

Eleverne var med i planlægningen, og havde ikke fortalt chaufførerne noget. Til gengæld havde de tegnet og malet på livet løs. De mange hilsener var kommet i mapper, og sammen med chokolade gjort klar till den enkelte chauffør.

Lis – TrekantBrand. Foto: DanmarkC TV.

De første elever stod klar, da den første bus rullede ind på parkeringspladsen ved Frederiksodde Skolen, og den blev hujet og viftet med Dannebrog. Betød det, at chaufføren skulle vente når der skete noget, eller forsigtigt køre ind?

Kørselsleder Sabine Christensen – TrekantBrand – havde tilladt en vigtig afbrydelse i de daglige rutiner for chaufførerne, og været med i hemmelighederne. Foto DanmarkC TV.

De samme tanker havde de mange chauffører, og det eneste de ikke tænkte på var, at elever, flag og hurra var til ære for dem, og en stor tak for de daglige ture.

DanmarkC TV bringer lørdag den 15. juni 2024 et længere indslag fra Frederiksodde Skolen fra kl. 8.

Lis – TrekantBrand
Frederiksodde Skolen
Frederiksodde Skolen
Frederiksodde Skolen
Frederiksodde Skolen
Frederiksodde Skolen
Frederiksodde Skolen
Frederiksodde Skolen

Elever står klar til at takke chaufførerne fra TrekantBrand Fredericia, der kører dem til og fra skole. Foto: DanmarkC TV.