LOKALSPORT

Lokal speedwaykører rev godt i gashåndtaget

Den lokale Hjalte Dini deltog i Fredericia Motor klub mesterskab Bund 32 gr.B 50cc – og han kørte et flot løb

Den 25. september, blev der på Vejlby Speedwaycenters baner, afholdt både uofficielt danmarksmesterskab i PW 50cc, og opgør i både Bund 32 50cc gr. B og Bund 32 50cc gr.C.

Den lokale – og meget unge speedwaykører – den kun 7-årige Hjalte Dini – deltog i mesterskabet Bund 32 50cc gr. B, og han var oppe i mod flere andre danske speedwaykørere på samme alder.

“Jeg begyndte til speedway, fordi jeg var ude og se DM for PW’er i klubben sammen med min farfar. Jeg har altid været vild med fart, så jeg vidste det var en sport for mig.

Så tog min far kontakt til klubben, og så var jeg ude og prøve det, og var vild med det allerede efter første gang. Jeg har kun kørt speedway siden August 2020, så jeg har ikke kørt så længe.

Det sjoveste ved speedway er at have sejt udstyr på og give den max gas ude på banen. Derudover synes jeg også det er fedt at få nye venner som man kan kører med, og lære en masse af.

Ja, jeg vil helt klart anbefale andre drenge og piger at gå til speedway, da det er den fedeste sport med fart over feltet” fortæller Hjalte Dini bl.a. på Fredericia Motor klubs facebookside.

Lørdag kan på dit tv, se hele mesterskabet i Bund 32 50cc gr.B på DanmarkC TV – klokken

01:10, 04:10, 07:10, 10:10, 13:10, 16:10 og 22:40

Du finder DanmarkC TV på Kanal SYD – der kan ses af alle husstande fra Horsens og ned til den dansk-tyske grænse. Har du Yousee som tv-udbyder i Trekantområdet, så kan du også se DanmarkC TVs 24-timers HD kanal.

Du kan også se hele mesterskabet her i artiklen, fra lørdag klokken 06:30.